POZNATO KAD POČINJE PRODAJA KARATA ZA VEČITI DERBI: Postoji jedna važna informacija za navijače Partizana!
162. Večiti derbi će se igrati u nedelju od 18 časova, Foto: Espreso.co.rs

Važno obaveštenje

POZNATO KAD POČINJE PRODAJA KARATA ZA VEČITI DERBI: Postoji jedna važna informacija za navijače Partizana!

Sa Marakane su saopštili koji će biti proces prodaje karata i koje su cene

Objavljeno:

U nedelju 1. marta od 18 časova odigraće se novi, 162. po redu Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Sa stadiona "Rajko Mitić" je saopšteno i da će prodaja karata za tu utakmicu početi u sredu 26. februara na blagajnama stadiona koje će raditi od 10 do 18 časova svakog dana od srede do nedelje.

Prodaju karata za južnu tribinu organizovaće isključivo Partizan, odnosno, njegovi navijači će samo preko tog kluba moći da dođu do ulaznica za južnu tribinu Marakane.

Cene za severnu i južnu tribinu koštaju 500 dinara, istok bok će koštati 800, istok centar 1.000, zapad (bok i centar) 1.200, VIP zapad 1.500, VIP 1 i VIP 2 koštaju 3.000, a VIP galerija košta 4.000 dinara, a u cenu su uključeni hrana i piće u Champions club-u.

Jedan kupac može kupiti do 4 karte uz pokazivanje ličnog dokumenta. Osobe mlađe od 18 godina mogu biti na stadionu samo u prisustvu punoletne osobe. Svi posetioci moraju imati važeću kartu, bez obzira na uzrast.

Prodaja karata preko interneta odvijaće se na sajtu našeg partnera, kompanije iTicket na adresi www.iticket.rs. Po uspešnom plaćanju kupac preuzima elektronsku kartu koju sam štampa i dolazi direktno na utakmicu.

Svi vlasnici sezonskih karata za ovu sezonu mogu još u ponedeljak i utorak iskoristiti pravo prioriteta i preuzeti dodatnu besplatnu kartu za tribinu i sektor za koji imaju kupljenu sezonsku kartu. Posle početka prodaje karata za ovu utakmicu, u sredu 26. februara, preuzimanje dodatnih besplatnih karata na blagajni stadiona će biti moguće ukoliko u momentu preuzimanja još ima dostupnih karata u prodaji za tu tribinu odnosno sektor. Takođe, tokom perioda prodaje karata će biti moguće izvršiti zamenu i umesto te, uzeti kartu za tribinu sa istom ili nižom cenom.

Vlasnici sezonskih karata koji nisu u mogućnosti da dođu do stadiona u pomenutom periodu, a žele da "osiguraju" dodatnu kartu mogu poslati zahtev elektronskom poštom na adresu podrska@budideozvezde.rs kako bi im se poslala elektronska karta u PDF formatu. Potrebno je navesti ime i prezime, broj članske karte, broj sezonske karte kao i napomenu u slučaju da se želi karta za drugu tribinu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.