MALI NAVIJAČ JUNAJTEDA NAPISAO PISMO KLOPU: Molim vas izgubite sledeći meč, tužan sam zbog vaših uspeha!
Jirgen Klop, trener Liverpula, Foto: AP

sjajno

MALI NAVIJAČ JUNAJTEDA NAPISAO PISMO KLOPU: Molim vas izgubite sledeći meč, tužan sam zbog vaših uspeha!

Liverpul je trenutno prvi u Premijer ligi sa 76 bodova, čak 22 više od Mančester Sitija

Objavljeno:

Mladi navijač Mančester Junajteda Darah Karli zamolio je Jirgena Klopa da Liverpul prestane da pobeđuje.

Kako prenose engleski mediji, 10-godišnji dečak uputio je pismo menadžeru Redsa u sklopu školskog zadatka.

- Liverpul ostvaruje previše pobeda. Ako trijumfujete u još devet mečeva imaćete najdužu seriju nepobedivosti u enegleskom fudbalu. S obzirom na to da sam navijač Junajteda, to me čini tužnim. Molim vas izgubite sledeći meč. Samo treba da dozvolite vašem protivniku da da gol. Nadam se da sam vas ubedio da ne osvojite ligi ili makar da ne pobeđujete više - poručio je mladi Darah.

Na iznenađenje njegovih roditelja, odgovor sa Enfilda je stigao vrlo brzo.

- Nažalost, ne mogu da ispunim tvoju želju. Ma koliko ti želeo da Liverpul izgubi, moj posao je da uradim sve kako bi klub pobedio pošto milioni ljudi širom sveta žele da se dogodi upravo to. Ne želim njih da izneverim - napisao je Klop.

- Na tvoju sreću, gubili smo utakmice u prošlosti i siguran sam da će se to dešavati i u budućnosti. Problem kada imaš 10 godina je što misliš da će stvari uvek biti kao što su sada. Ja sa 52 godine mogu da ti kažem da ti nije tako. Nadam se da ćemo ostvariti još pobeda i da ćemo osvojiti neki trofej, a da to neće tebe razočarati. Iako su naši klubovi rivali, postoji veliko poštovanje među nama. To je ono što je najvažnije u fudbalu.

Liverpul je trenutno prvi u Premijer ligi sa 76 bodova, čak 22 više od Mančester Sitija. Ekipa sa Enfilda ne zna za poraz u domaćem takmičenju, a u 26 kola ima samo jedan remi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.