DUŠKO TOŠIĆ ODUŠEVLJEN ZVEZDOM: Nekoliko stvari posebno ga je učinilo srećnim posle pobede nad Čukom!
Duško Tošić dok je igrao za Zvezdu, Foto: Starsport©

BIVŠI REPREZENTATIVAC JASAN

DUŠKO TOŠIĆ ODUŠEVLJEN ZVEZDOM: Nekoliko stvari posebno ga je učinilo srećnim posle pobede nad Čukom!

Oglasio se i o Dejanu Stankoviću

Objavljeno:

Duško Tošić je pauzu u kineskom fudbalu zbog koronavirusa iskoristio da se vrati u Srbiju. Odložena je kineska Superliga i njegova treća sezona u ekipi Gvangdžu R&F.

Međutim, on bez fudbala ne može da živi, pa tako nije hteo da propusti uspešan debi bivšeg saigrača iz reprezentacije Dejana Stankovića u pobedi Crvene zvezde protiv Čukaričkog na Banovom brdu (2:0).

- Odlično mi izgleda Crvena zvezda, baš sam se pozitivno iznenadio. Posebno što se ne vidi razlika između domaćih i stranih igrača. Oduševili su me Rodić i dva nova "klinca" - kaže Tošić za B92.

Dres Zvezde nosio je godinu i po dana u vreme Roberta Prosinečkog, impresioniran je igrom crveno-belih na startu prolećnog dela.

- Generalno, pobednik na Banovom brdu se nije dovodio u pitanje. Drago mi je što je Stanković pobedio na debiju, to je jako važno. Samo neka ovako nastave... Posle duže pauze odmah ovako da se krene i to protiv Čukaričkog je fenomenalno.

Dejan Stanković
Dejan Stanković foto: Starsport©

Tošić je i prokomentarisao kako vidi odluku Stankovića da dođe na klupu aktuelnog prvaka Srbije.

- Nije mala stvar. Prvi posao i odmah Zvezda... Nije krenuo od mlađih kategorija - kaže popularni Disko Sosidž

Stanković je tokom igračke karijere radio sa mnogim velikim trenerima poput Sven-Gorana Eriksena, Ektora Kupera, Roberta Mančinija, Žozea Murinja, Rafaela Beniteza, Radomira Antića... - Deki je prošao toga, sarađivao sa mnogim vrhunskim trenerima i nema tu puno novina. Baš sam pre utakmice bio kod njega kući, pričali smo i vidi se da je pun znanja i entuzijazma. Neka sve prenese na teren i to je to. Želim mu svu sreću.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.