NAJBOLJI JE I KAD NE IGRA DOBRO: Bibars Natho proglašen za igrača kola u Superligi!
Bibars Natho, Foto: Starsport©

DOKTOR OVE IGRE

NAJBOLJI JE I KAD NE IGRA DOBRO: Bibars Natho proglašen za igrača kola u Superligi!

On je, posebno tokom prvog poluvremena, imao nekoliko netačnih dodavanja, ali su dva pogotka, a posebno onaj iz slobodnog udarca učinili da dobije laskavo priznanje

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Bibars Natho najbolji je igrač 21. kola Super lige Srbije, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja.

Partizan je juče na svom terenu pobedio Radnik sa 3:0, a jedan od najzaslužnijih za to bio je Natho koji je postigao dva pogotka.

- Posebno atraktivan bio je drugi pogodak, nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca, kojim je otklonio sve eventualne dileme o epilogu ovog susreta. Pored efikasnosti koju je pokazao, vezni fudbaler crno-belih je svojom sigurnom igrom na sredini terena zaslužan za odlično izdanje svog tima i veliki broj šansi koje su fudbaleri Partizani stvorili na ovom susretu - navodi se na sajtu Superlige.

On je, za one koji prate njegove igre, posebno tokom prvog poluvremena, imao nekoliko netačnih dodavanja, ali su dva pogotka, a posebno onaj iz slobodnog udarca učinili da dobije laskavo priznanje.

Izraelski fudbaler je ove sezone zabeležio 15 superligaških nastupa za ekipu Partizana, uz šest postignutih golova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.