ISPUNIO JE SAN IGRANJEM ZA JUNAJTED, ALI MU JE SRCE SLOMLJENO: Svaki gol dajem za nju, još ne shvatam da je nema!
Igalo i njegova tragično preminula sestra, Foto: Printscreen/Instagram

TEŠKA TRAGEDIJA

ISPUNIO JE SAN IGRANJEM ZA JUNAJTED, ALI MU JE SRCE SLOMLJENO: Svaki gol dajem za nju, još ne shvatam da je nema!

Definitivno mu nije lako u ovim momentima

Objavljeno:

Mančester junajted odlučio je da dovede Odiona Igala na pozajmicu do kraja sezone iz kineskog kluba Šenhua, a ukoliko se Nigerijac pokaže onda će imati opciju da otkupe njegov ugovor.

Igalo se našao u problemima već prvog dana jer nije mogao da putuje s ekipom na pripreme u Španiju. Nigerijac je boravio u Kini i zbog sumnje da je zaražen koronavirusom čak nije ni trenirao u trening centru Mančestera.

No, nakon lekarskih pregleda ispostavilo se da je sve u najboljem redu i Igalo će biti u konkurenciji u ponedeljak za derbi protiv Čelsija. Ovaj 30-godišnji napadač rekao je da mu se san ispunio dolaskom na Old Traford, te je poručio da će svaki gol koji postigne posvetiti svojoj sestri Meri.

Njegova sestra preminula je u 43. godini života prošlog decembra što je bio šok za celu porodicu. Ona je preminula 12. decembra u svojoj kući u Kanadi dok je spremala decu za školu. Samo se srušila, a kasnije se ispostavilo da je imala srčani udar i lekari nažalost nisu uspeli da je spasu.

- Ovo je veoma emotivan period za mene jer još ne mogu da shvatim da moje sestre više nema i da je nikada neću videti. Ponekad kada sam sam mislim samo na nju i bol je zaista užasna. Svaki gol koji postignem biće posvećen upravo njoj - rekao je Igalo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.