IZ PREMIJERLIGAŠA U SRPSKI FUDBAL: Superligaš doveo veliko pojačanje iz Votforda!
Voždovac je doveo još jedno značajno pojačanje, Foto: Starsport©

U pet do 12

IZ PREMIJERLIGAŠA U SRPSKI FUDBAL: Superligaš doveo veliko pojačanje iz Votforda!

U "Zmajevo gnezdo" je sleteo mladi reprezentativac Srbije

Objavljeno:

Pred sam kraj prelaznog roka u Srbiji u Voždovcu se radi punom parom. Nakon što je u četvrtak stigao levi bek Nemanja Vučić, već u petak su "Zmajevi" dobili veliko pojačanje u vidu Filipa Stuparevića koji će do kraja sezone igrati kao pozajmljen igrač engleskog Votforda.

Mladi reprezentativac je u prvom delu sezone nastupao za češki Pribram kao ustupljen igrač i na 12 mečeva postigao je dva pogotka. Nekadašnji igrač "Zmajeva", sada se vraća "na krov" kao veliko pojačanje za nastavak sezone.

Prema dogovoru premijerligaša i Voždovca, mladi napadač rođen 2000. godine će do kraja sezone nositi dres "Zmajeva" kao pozajmljen igrač.

Filip Stuparević se vratio na pozajmicu u Voždovac
Filip Stuparević se vratio na pozajmicu u Voždovacfoto: Promo

Stuparević nije krio zadovoljstvo što je opet u dobro poznatoj sredini u kojoj dokazano može da napreduje.

- Srećan sam što sam opet u svom klubu, u kojem sam postigao najveće uspehe. Trudiću se da što bolje iskoristim polusezonu koja je predamnom kako bih napredovao, i pomogao Voždovcu da postigne zacrtane rezultate. Iako je bilo više ponuda, u dogovoru sa ljudima iz mog matičnog kluba odlučeno je da Voždovac trenutno ima najbolji ambijent za moj razvoj i rezultatske ambicije koje se poklapaju sa mojim. Cilj je da pomognem klubu da ostvari što bolji plasman, kao i da budem spreman za mečeve koje očekuju mladu reprezentaciju - istakao je mladi Stuparević.

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović istakao je da Stuparević sada dolazi među "Zmajeve" kao pojačanje, što je "velika odgovornost i obaveza za njega".

Jovan Damjanović i Filip Stuparević
Jovan Damjanović i Filip Stuparevićfoto: Promo

- Stupi je naše dete, jako se dobro poznajemo i srećan sam što je opet sa nama. Ovoga puta dolazi u naše redove kao veliko pojačanje, što je velika odgovornost i obaveza za njega. Jako sam srećan što je opet sa nama i siguran sam da će pokazati sav svoj kvalitet i talenat i vratiti se u Votford kao još bolji igrač. Isto tako, nadamo se da ćemo u toku dana predstaviti još novih pojačanja na kojima trenutno radimo, i mislim da će javnost biti jako prijatno iznenađena. - nagovestio je Damjanović da prelazni rok za "Zmajeve" još nije gotov.

Stuparević će se staviti na raspolaganje Radetu Kokoviću već danas i biće u prilici da zaigra u prvom meču nastavka sezone koji je planiran za 15. februar kada Voždovac gostuje ekipi Mladosti iz Lučana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.