VRATIO BIH SE U ZVEZDU: Nekadašnja crveno-bela desetka se nada da će ponovo obući dres srpskog šampiona!
Danijel Avramovski, Foto: Espreso.co.rs

espreso u antaliji

VRATIO BIH SE U ZVEZDU: Nekadašnja crveno-bela desetka se nada da će ponovo obući dres srpskog šampiona!

Vardar je odoleo crveno-belima u Beleku

Objavljeno:
Nikola Husein

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa ekipom Vardara u drugom pripremnom meču u turskom Beleku.

Rezultat je bio 0:0, a to nije ono što zadovoljava navijače srpskog šampiona.

Nakon meča, nekoliko novinara je sačekalo najboljeg igrača makedonske ekipe Danijela Avramovskog, koji je pre nekoliko sezona nosio dres Crvene zvezde.

Evo i njegove izjave za srpske medije:

- Drago mi je što sam video neke ljude s kojima sam sarađivao ranije. Srce mi je puno što sam igrao protiv Zvezde i nadam se da ću opet nekada igrati, a možda i, ako sve bude kako treba, obučem još jednom crveno-beli dres. Ali najpre moram da napredujem još kao igrač.

Šta misli o sadašnjem stanju u Zvezdi?

- Vidim da Zvezda želi da igra fudbal i mislim da mogu mnogo da urade. Poželeo sam Zvezdi puno sreće, želim im da stignu do titule i da podižu nivo balkanskog fudbala.

foto: Saša Pavlić Koky

Dotakao se i perioda kada je nastupao za ekipu sa Marakane.

- Mnogi su očekivali dosta od mene, i ja sam od sebe. Došao sam u veliki klub, dobio sam broj 10 i bila mi je velika čast što sam nosio taj broj i taj dres. Krivicu ne tražim u drugima. Bio sam mlad i neiskusan, možda je trebalo više da radim. Bilo je i nekih povreda. Možda je na neki način i bilo opterećenje što sam nosio broj 10. Ja to nisam osećao, ali su ljudi tražili mnogo više od mene, a ja sa svojim povredama nisam uspeo da se izborim sa tim što treba. Posle toga je došlo i puno igrača, ja nisam dobio svoju šansu, ali se nadam da ću je nekada još dobiti ako bude prilike. Gledajući sada, možda sam i prerano došao u Zvezdu, Da sam stigao sa ovom fizikom i razmišljanjem, mislim da bi bilo baš drugačije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.