ZVEZDA OTPUTOVALA U ANTALIJU: Stanković poveo 27 igrača, uz Sanoga tu je još jedno novo ime! Nema trojice s Kipra!
Fudbaleri Zvezde na aerodromu, Foto: crvenazvezdafk.com

Drugi deo priprema

ZVEZDA OTPUTOVALA U ANTALIJU: Stanković poveo 27 igrača, uz Sanoga tu je još jedno novo ime! Nema trojice s Kipra!

Crveno-beli će u narednom periodu uigravati tim kroz utakmice i treninge

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su otputovali na drugi deo priprema koje će odraditi u turskom Beleku, gde će akcenat biti na uigravanju tima kroz seriju prijateljskih utakmica, posle kondicionih priprema na Kipru.

Dejan Stanković je na put poveo 27 igrača i među njima se našlo i jedno novo ime koje nije bilo na prvom delu priprema u Pafosu.

U pitanju je izdanak omladinske škole Marko Konatar, rođen 2000. godine, koji bi trebalo da pojača konkurenciju na levom beku.

On je i pre šest meseci bio na pripremama, ali je potom odlučeno da usled velike konkurenciji pređe u filijalu, Grafičar.

Međutim, sada pošto je Žander otpisan, ostao je samo jedan klasičan levi bek u timu, Milan Rodić, i njega je odmenjivao Milan Gajić, ali je novi trener sada odlučio da pojača konkurenciju dodavanjem talentovanog Konatara, a Gajića vrati da se bori za poziciju uz desnu aut liniju sa Markom Gobeljićem.

Podsećamo da u odnosu na igrače koji su bili na prvom delu priprema na Kipru, nema otpisanog Radživa van la Pare, kao ni omladinaca Strahinje Erakovića i Juga Stanojeva, koji su vraćeni u Grafičar.

Spisak igrača koji su krenuli za Antaliju: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Marko Konotar, Miloš Vulić, Branko Jovičić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Seku Sanogo, Mirko Ivanić, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Mateo Garsija, Veljko Simić, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Tomane i Nikola Krstović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.