NI ON NE PUTUJE U TURSKU NA DRUGI DEO PRIPREMA: Odluka doneta baš na njegov rođendan!
Strahinja Eraković (skroz desno) vratiće se u Grafičar na pozajmicu, Foto: crvenazvezdafk.com

Prevelika je konkurencija

NI ON NE PUTUJE U TURSKU NA DRUGI DEO PRIPREMA: Odluka doneta baš na njegov rođendan!

Mladi fudbaler moraće još 6 meseci na kaljenje u Grafičar

Objavljeno:

Dejan Stanković je sa svojim stručnim štabom i upravom kluba odlučio da ne povede na drugi deo priprema Strahinju Erakovića.

Za razliku od Van la pare, koji je precrtan uopšte iz tima i stavljen na transfer listu, talentovani štoper nije izostavljen sa spiska putnika zbog nediscipline, već je procenjeno da bi najbolje bilo da i prolećnu polusezonu provede u Grafičaru.

Ostavio je odličan utisak tokom prvog dela priprema na Kipru dečko koji baš ove srede puni 19 godina, ali jednostavno konkurencija na njegovoj poziciji je preoštra i teško da bi na proleće mogao da se izbori za minute pored Degeneka, Babića, Milunovića i Pankova.

Zato je odlučeno da je za njega važnije da odigra još 15 utakmica u dresu "Grafosa" u Prvoj ligi Srbije tokom narednih meseci, nego da sedi na klupi ili na tribinama u prvom timu Zvezde.

Da je neko od štopera otišao, kao što je bilo priče o Degeneku i Babiću, sigurno da bi situacija bila drukčija i da bi Eraković dobio svoju šansu i na drugom delu priprema, ali kako se to neće dogoditi, onda je ovako najbolje rešenje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.