Španci bi da vode Šćekića iz Partizana, ali postoji ozbiljan problem!
Aleksandar Šćekić ima ponudu španskog kluba, Foto: Starsport©

ESPRESO U BELEKU

Španci bi da vode Šćekića iz Partizana, ali postoji ozbiljan problem!

Za njega su se do sada interesovali pojedini timovi iz Turske u kojoj je već igrao, ali se javio i novi interesent

Objavljeno:

Veoma je interesantno u Partizanu tokom ovog januarskog prelaznog roka. Posle Strahinje Pavlovića koji je potpisao za Monako u transferu vrednom 10.000.000 plus određeni bonusi, u Humsku su pristigle višemilionske ponude za Umara Sadika (10.000.000) i Filipa Stevanovića (oko 15.000.000), koje za sada nisu prihvaćene, ali tu nije kraj.

Iz Španije i to iz Primere, javio se novi kupac za jednog od važnih članova kluba iz Humske. Kako saznajemo, Alaves želi da dovede Aleksandra Ščekića, za koga je navodno spreman da plati oko 500.000 evra, ali...

Aleksandar Šćekić je želja Alavesa
Aleksandar Šćekić je želja Alavesafoto: Starsport©

Oni su želeli da ga dovedu na pozajmicu do kraja sezone, pa tek onda ukoliko opstanu u Primeri, a velika je šansa da neće, da ga kupe za već pomenutu cifru. Međutim, i to ne bi sav novac, već u nekoliko godišnjih rata.

Tako da, od transfera ipak neće biti ništa, jer je Partizan ojačao na tržištu posle sasvim solidne polusezone u Ligi Evrope, pa ne mora da prihvata ponude po svaku cenu kako je to bio slučaj u nekim prethodnim "transfer pijacama".

Partizanu ne odgovara dinamika isplate koja je ponuđena
Partizanu ne odgovara dinamika isplate koja je ponuđenafoto: Starsport©

Podsetimo, Šćekić je u Partizan došao na leto 2018. godine na insistiranje Zorana Mirkovića, i to za 100.000 iz turskog Genčlerbirligija, a pre toga je nastupao za Bokelj, Berane i Jedinstvo.

Pored Saše Zdjelara profilisao se u igrača koji drži sredinu terena, a tek dolaskom Bibrasa Natha, po potrebi je rotiran. Odigrao je 54 utakmice za klub iz Humske, a za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 15 utakmica.

Bonus video:

(Izveštač Espresa iz Turske - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.