ZDJELAR PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI U PARTIZANU: Otkrio nam je gde bi najviše voleo da nastavi karijeru!
Saša Zdjelar, Foto: Starsport©

ESPRESO U BELEKU

ZDJELAR PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI U PARTIZANU: Otkrio nam je gde bi najviše voleo da nastavi karijeru!

Fudbaler bez koga ništa ove sezone ne bi izgledalo isto, igrač koji je u gotovo svim utakmicama "zaključao" sredinu terena, otvorio je dušu za naš portal

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Polusezona iz snova, koja je doduše "zaljućena" onim remijem u Hagu protiv AZ Alkmara i zaostatkom u Superligi, je iza Saše Zdjelara.

Ovaj defanzivni vezista, koji je pre par godina došao kao adekvatna zamena za Evertona Luiza, u takmičarskoj 2019/20 je zablistao.

Odigrao je 19 mečeva u Superligi, šest u grupnoj fazi Lige Evrope i još toliko u kvalifikacijama (dakle svaki minut u Evropi), pa je postao jedan od simbola ove generacije koju predvodi Savo Milošević.

Baš iz tog razloga, uopšte ne bi čudilo da za njega vlada interesovanje u nekim novčano solventnijim fudbalskim sredinama. Mi smo u Beleku, na pripremama Partizana, malo porazgovarali sa njim i između ostalog, dotakli smo se njegove budućnosti.

- Jako se lepo osećam u klubu i to svi vide. Dosta sam doprineo u igri ekipe, ali opet kažem da ako budem imao ponudu iz nekog dobrog tima, moraću da je razmotrim. Da grubo kažem, da obezbedim svoju familiju. To sve nas čeka u nekom trenutku, moram da mislim u tom smeru, jer nemam više 19 ili 20 godina.

Saša Zdjelar
Saša Zdjelar foto: Starsport©

Kad smo već pričali o obezbeđivanju porodice, koju bi ti sredinu najviše voleo?

- Definitivno su to "lige petice". Želeo bih da pokažem sebi da mogu da igram na tom nivou. Kad bih mogao da biram, sigurno bi to bila Italija. Naravno, nije trenutak da budem izbirač, otišao bih tamo gde mogu zbog situacije. Verujem u sebe, znam da bih mogao da se pokažem u najboljem svetlu.

Šta je još jedan od najboljih fudbalera crno-belih iz ove sezone rekao našem izveštaču iz Beleka, moći ćete da pročitate uskoro u velikom Espreso intervjuu na našem sajtu.

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa iz Turske - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.