ILIEV GA JE NAZVAO BOMBOM, TREBALO JE DA ZAMENI ŽIVKOVIĆA: A sad jedva našao klub za spas karijere!
Ivica Iliev ga je svojevremeno najavio kao bombu, Foto: Filip Plavčić

vreme je za novu stranicu

ILIEV GA JE NAZVAO BOMBOM, TREBALO JE DA ZAMENI ŽIVKOVIĆA: A sad jedva našao klub za spas karijere!

Za njega i dalje ima nade da se vrati na pravi put s obzirom da su mu tek 23 godine

Objavljeno:

Nemanja Mihajlović je svojevremeno važio za veliku nadu Partizana i srpskog fudbala, ali u međuvremenu je nestao sa fudbalske mape i sada je došlo vreme da pokuša da oživi karijeru.

Njegov boravak u Herenvenu ostaće neprimećen, makar ne na terenu, u budžetu kluba svakako, i sada je došlo vreme za rastanak, na zadovoljstvo za obe strane.

Nemanja Mihajlović je čak dobio i poziv u seniorsku reprezentaciju Srbije
Nemanja Mihajlović je čak dobio i poziv u seniorsku reprezentaciju Srbijefoto: Dado Đilas

Kako prenose holandski mediji, krilni fudbaler će se preseliti u Arku iz Gdanjska kao slobodan igrač, pošto je holandski klub odlučio da ne potražuje nikakvo obeštećenje za njega iako mu je ostalo još godinu i po dana ugovora.

Jedino što će Poljaci morati da daju jeste procenat od naredne prodaje.

Što se tiče Mihajlovića, njegova putanja je dobro poznata, bio je prvi igrač koga je predstavio Ivica Iliev kada je imenovan za sportskog direktora Partizana i to rečima da je on bomba prelaznog roka, posebno što je trebalo da nasledi Andriju Živkovića.

Ivica Iliev i Nemanja Mihajlović na predstavljanju
Ivica Iliev i Nemanja Mihajlović na predstavljanjufoto: Starsport©

Odlično je započeo svoj boravak u crno-belom dresu posle šestomesečne suspenzije koju je morao da odradi zbog odlaska iz Rada, ali kako je vreme odmicalo njegove igre su bile sve bleđe i on je gubio mesto u timu, da bi se ubrzo preselio na klupu.

Ali to što nije u prvom planu u Humskoj nije sprečilo Herenven da ga plati 1.700.000 evra kako bi ga upario sa pozajmljenim norveškim čudom od deteta Martinom Odegardom.

Nemanja Mihajlović je sve slabije igrao kako je vreme odmicalo
Nemanja Mihajlović je sve slabije igrao kako je vreme odmicalofoto: Starsport©

I isprva su se dobro slagali i sporazumevali na terenu, Mihajlović je dao gol na debiju, i u toj svojoj prvoj sezoni dobijao redovno priliku, postigao još nekoliko pogodaka.

A onda se ponovila priča iz Partizana, kako je vreme prolazilo njegove igre su bile slabije, pa se preselio na klupu za rezerve, a ubrzo i na tribine. Čak trojici trenera nije uspeo da se nametne u prethodne dve i po godine.

Kod Džonija Jensena ove sezone nije odigrao nijedan meč i bio prekomandovan među juniore sa kojima je igrao dok se tražio klub u koji će otići.

Po svemu sudeći, rešenje je konačno pronađeno. Za njega i dalje ima nade da se vrati na pravi put s obzirom da su mu tek 23 godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.