STANKOVIĆ GA VRAĆA IZ MRTVIH: Bio je viđen kao novi Radonjić, pa potpuno nestao!
Veljko Simić nakon meča protiv Olimpijakosa, Foto: Starsport©

šansa

STANKOVIĆ GA VRAĆA IZ MRTVIH: Bio je viđen kao novi Radonjić, pa potpuno nestao!

Sa četiri gola protiv Trepče u Kupu Srbije je nagovestio povratak i boljitak forme, međutim, sve je ostalo samo na tome.

Objavljeno:

Iako često osporavan i na meti kritika, Veljko Simić krilo srpskog šampiona je i dalje na Marakani.

Kada se vratio u matični klub leta 2018. godine, odmah je svojim partijama skrenuo pažnju na sebe i mnogi su onako za sebe prokomentarisali da on može da bude zamena za Nemanju Radonjića koji je tih dana bio u pregovorima sa Marsejom.

Ipak, Simić nije bio kao Radonjić, a da je dobijao šansu - dobijao je. Često je bio prva opcija Vladana Milojevića, kako u prvenstvu, tako i u Ligi šampiona, ali nakon letnjih priprema u Austriji, izgubio je mesto prvotimca i retko je dobijao šansu.

Veljko Simić
Veljko Simić foto: FK Crvena zvezda

Sa četiri gola protiv Trepče u Kupu Srbije je nagovestio povratak i boljitak forme, međutim, sve je ostalo samo na tome.

Neretko su se mediji utrkivali ko će pre da "otpiše" Veljka Simića i presele ga u novi klub, ali Dejan Stanković po pisanju "Mozzartsporta" ne misli tako.

Kako pomenuti portal saznaje novi strateg srpskog šampiona je zadovoljan onime što Simić pruža od početka priprema i spreman je da mu da novu šansu za dokazivanje.

Dejan Stanković
Dejan Stanković foto: Emilija Jovanović

Istina, konkurencija nije nimalo laka, pošto na njegovoj poziciji trenutno prednost ima Radživ Van la Para koji apsolutno ništa nije pokazao od kada je došao u tabor Crvene zvezde, a tu je i mladi Željko Gavrić koji ćutke i vrednim radom vreba svoju šansu iz senke.

Tim povodom iz Zvezde su odbili ponudu za Simića iz Poljske koja je iznosila čak 1.000.000 evra.

Stvari se menjaju iz dana u dan, samo Stanković zna šta će sa Simićem, a uostalom to će se videti vrlo brzo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.