Bolju vest Grobari nisu mogli da čuju: Saša Ilić će igrati bar još godinu dana!

Kapiten ostaje na terenu

Bolju vest Grobari nisu mogli da čuju: Saša Ilić će igrati bar još godinu dana!

Sve ide u smeru ka tome da legenda kluba odluči da ne kači kopačke o klinm ovog leta
Objavljeno:

Jedna stvar je zajednička i aktuelnom rukovodstvu Partizana i opoziciji i navijačima crno-belih - svi žele da Saša Ilić ne ode u penziju ovog leta i produži ugovor na još godinu dana, a to bi vrlo lako moglo i da se desi. Trener Ivan Tomić i neki od saigrača su ti koji najviše insistiraju na tome da legendarni kapiten kluba iz Humske stavi paraf na još jedan jednogodišnji ugovor i često to pominju, a ni mišljenje sportskog direktora Ivice Ilieva, se ne razlikuje od njihovog.

- Ako ja budem donosio odluke, onda je to - to. Zalažem se da Ilić produži ugovor i sve vodi ka tome. Mi smo i danas, jedna ekipa sa njim na terenu, a druga bez njega. Emotivno sam vezan za njega, međutim, nije to prelomni detalj u odluci da li bi trebalo da nastavi da igra ili ne - rekao je Iliev za "Mozzart Sport" i dodao: - Mi već godinama, da ne kažem skoro deceniju, ne uspevamo da pronađemo njegovog naslednika po poziciji, učinku i bitnosti za tim. Kad to kažem ne mislim da bi Saša trebalo da igra zato što nema ko da ga zameni, nego zbog toga što prkosi godinama i demonstrira isti onaj raskoš talenta i fudbalskog umeća koji ga je krasio s početka karijere.
Dakle, iako pregovori nisu zvanično otpočeli, sve su prilikre da neće tu biti neke prevelike dileme i da će Ilić po okončanju sezone potpisati novi ugovor, i tako sigurno igrati fudbal barem do 39. godine i započeti svoju 17 sezonu u crno-belom dresu, a samim time i juriti rekord Momčila Moce Vukotića od 791 utakmice za Partizan. (Espreso.co.rs / Izvor: Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.