ZVEZDA DOBIJA NOVOG VIDIĆA: Mladi štoper konačno dobija šansu u prvom timu crveno-belih!
Foto: crvenazvezdafk.com

talenat

ZVEZDA DOBIJA NOVOG VIDIĆA: Mladi štoper konačno dobija šansu u prvom timu crveno-belih!

Raduje se prilici da se upozna sa novim šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem

Objavljeno: 15:25h

Pripreme sa prvim timom su odlična prilika za nova dokazivanja mladih igrača, jedan u nizu Zvezdinih bisera koji će biti deo procesa podmlađivanja pod komandom Dejana Stankovića je i štoper plemenitog kova Strahinja Eraković, izdanak Omladinske škole.

Osvrnuo se Eraković na prekomandu u prvi tim kao svojevrsni božićni poklon.

- Najlepše moguće priznanje za svakog igrača Crvene zvezde koji je ponikao u Omladinskoj školi je da dobije poziv iz prvog tima. Ovo su mi treće pripreme sa seniorskom selekcijom i već sam dobro upoznat sa načinom rada u našem klubu. Spreman sam da se dokazujem i radujem se mogućnosti da debitujem za prvi tim - ističe Eraković.

Raduje se prilici da se upozna sa novim šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem.

- Svi igrači kreću od nule, treba svi da se dokazujemo, da odradimo što bolje pripreme i uđemo dobro u prolećni deo sezone. Nadam se da ćemo ostati na prvom mestu i osvojiti duplu krunu. Što se ličnih ambicija tiče, voleo bih da se izborim za mesto u timu i da odigram što više minuta.

Pohvalio je Eraković ideju Grafičara kao filijale Crvene zvezde. Štoper je tokom jeseni na 15 utakmica postigao dva pogotka i jednom asistirao za gol.

- Imao sam dobru jesen u Grafičaru, generalno smo odigrali dobru polusezonu i završili zasluženo na prvom mestu. Drugačije je od omladinskog fudbala, srećan sam što sam imao šest meseci iskustva u seniorima i verujem da ću ono što sam naučio u Grafičaru primeniti u Crvenoj zvezdi - očekuje Eraković.

Defanzivac rodom iz Beograda, deo je Zvezdine generacije fudbalera rođenih 2001. godine i imao je priliku da se okiti titulom omladinskog šampiona pod komandom Milana Lešnjaka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.