NAJVAŽNIJA VEST MESECA! Luka Jović se vraća u reprezentaciju!
Luka Jović će u Novoj godini opet obući dres "Orlova", Foto: Dado Đilas

Baš pred novu godinu

NAJVAŽNIJA VEST MESECA! Luka Jović se vraća u reprezentaciju!

Mladi napadač je imao sastanke sa selektorom i sportskim direktorom reprezentacije

Objavljeno:

Vest meseca nam stiže iz Fudbalskog saveza Srbije! Luka Jović se u Novoj godini vraća u reprezentaciju Srbije!

Napadač Real Madrida je tokom slobodnih dana koje je dobio od kluba proveo u Beogradu i tom prilikom se sreo sa sportskim direktorom nacionalnog tima Vladimirom Matijaševićem i selektorom Ljubišom Tumbakovićem.

I tokom tih razgovora uspeli su da se izglade nesporazumi koji su nastali nakon meča protiv Portugalije u Beogradu kada je Jović slagao za povredu i tako odbio da nastupi u meču protiv Luksemburga, jer nije bio zadovoljan minutažom i ulogom u timu.

- Najpre sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević, pa posle i selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković su u skladu sa obavezama proteklih nekoliko dana imali u Beogradu sastanak sa reprezentativcem Srbije Lukom Jovićem, posle kojih je bilo jasno da je mladi as Real Madrida apsolutno spreman da bude na raspolaganju u martovskim mečevima. Sa obe strane je rečeno sve što je bilo potrebno da se kaže, nesporazum je rešen i to što je najvažnije kao zaključak je da su svi složni u stavu da je intered Srbije iznad svih i da je plasman na Evropsko prvenstvo zajednički cilj - poručeno je putem Instagram naloga FSS.

Podsećamo da je selektor Tumbaković odlučio da odstrani napadača iz reprezentacije i ne uručuje mu nove pozive pošto je otkriveno da je lagao za povredu posle meča s Portugalcima.

Tako da ga od septembra nije bilo u dresu "Orlova", međutim, Srbiju u martu čeka baraž, najpre polufinale sa Norveškom, a potom i eventualno finale protiv Škotske ili Izraela za plasman na EURO 2020.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.