ALBANAC PLAKAO KAO KIŠA ZBOG MIHE: Pamtiću to celoga života!
Siniša Mihajlović, Foto: EPA

iskreno

ALBANAC PLAKAO KAO KIŠA ZBOG MIHE: Pamtiću to celoga života!

Šokirao me je i nabio mi ludačku energiju - prisetio se Džemaili

Objavljeno:

Kapiten Bolonje Blerim Džemaili otkrio je koliko mu znači Siniša Mihajlović u emotivnom intervjuu za Gazetu delo Sport. Švajcarac sa albanskim korenima se pristeo dolaska srpskog stručnjaka u klub, ali i dana kada je Srbin saopštio da boluje od teške bolesti.

- Bili smo u karantinu. Prvi dan nam kažu da ima groznicu, drugi dan isto, a onda nam kažu da bi šef želeo da priča sa nama. Nemamo pojma o čemu se radi. Taj razgovor preko Skajpa pamtićemo celog života. Bio je 13. jul i plakao sam. Znate o čemu smo pričali pre toga? Da ćemo sa njim da pojedemo ceo svet. Ali biće i toga - prisetio se Džemaili.

Što na umu to na drumu - takav je Mihajlović, a to je odmah saznao i švajcarski reprezentativac . - Da je stigao mesec dana kasnije mi bismo sad igrali u Seriji B. Sećam se kad mi je prvi put prišao, rekao mi je: "Ti moraš da praviš razliku, u suprotnom ne igraš". Šokirao me je i nabio mi ludačku energiju.

Blerim Džemaili
Blerim Džemaili foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Seća se i jednog motivacionog filma iz 1965. godine. Avion je pao u pustinju, manja grupa preživelih sebori za glavu.

- Nikad mi se to nije desilo u karijeri. Nikad. Pustio nam je "Let Feniksa". U jednom trenutku je prekinuo film i pitao nas: "Koji ste vi lik iz filma?". Od nas 25 čak 24 je izabralo istog. Najsebičnijeg, onog koji je razmišljao samo o sebi. Naravoučenije: nismo bili tim. A oni su bili i uspeli su da sebi spasu živote - otkrio je Džemaili.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.