NAJBOLJI IGRAČ BOLONJE UMRO OD SMEHA ZBOG MEDELA I SINIŠE: Miha i ja imamo specijalan odnos, bolest nas je zbližila
Rikardo Orsolini, Foto: EPA/Carmelo Imbesi

MNOGO MU JE ZAHVALAN

NAJBOLJI IGRAČ BOLONJE UMRO OD SMEHA ZBOG MEDELA I SINIŠE: Miha i ja imamo specijalan odnos, bolest nas je zbližila

Krilni napadač priznaje da je Mihajlović bio ljut na tim jer protiv Lećea (3:2) umalo nije ispustio tri gola prednosti

Objavljeno:

Najbolji fudbaler Bolonje Rikardo Orsolini izjavio je da ima poseban odnos sa trenerom Sinišom Mihajlovićem i da ih je bolest Srbina dodatno zbližila.

Orsolini je jedan od fudbalera koji se "preporodio" pod radom srpskog stručnjaka, toliko da je stigao i da debituje za reprezentaciju Italije kada je postigao gol Jermeniji (9:1).

- Kada igraču ide lošije, Siniša mu neće dozvoliti da izgubi koncentraciju. Zna kako da probudi igrača, lično mene, i dobije reakciju. Veoma sam srećan što mi je trener Mihajlović. Imamo specijalan odnos, bolest nas je još više zbližila - rekao je Orsolini za italijanski Skaj.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović foto: EPA/Marco Lezzi

Krilni napadač priznaje da je Mihajlović juče bio ljut na tim jer protiv Lećea (3:2) umalo nije ispustio tri gola prednosti.

- Zadovoljan sam kako smo odigrali, čak i pored toga što smo rizikovali na kraju. Mihajlović je bio ljut, ne smemo tako da izgubimo koncentraciju. Zakomplikovali smo stvari umesto da "zatvorimo" utakmicu - naveo je on.

Orsolini je prokomentarisao i sukob Mihajlovića sa svojim igračem Garijem Medelom rečima da su se kasnije rukovali i rešili nesuglasice.

- Gari je bio hrabar da izazove Mihajlovića (smeh prim. aut). Nisu se razumeli i u svlačionici su rešili sve - zaključio je Orsolini, uz napomenu da sledi sve zahteve koje mu postavlja Mihajlović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.