PARTIZAN DOBIJA JOŠ 600.000 EVRA: Sve zavisi od Rikarda i Leonarda!
Rikardo i Leonardo su bili obožavani od strane Grobara, Foto: Starsport©, Filip Plavčić

reč je o bonusima

PARTIZAN DOBIJA JOŠ 600.000 EVRA: Sve zavisi od Rikarda i Leonarda!

Zanimljiva situacija

Objavljeno:

Partizan je prodajom Strahinje Pavlovića u Monako inkasirao 10.000.000 evra, plus eventualne bonuse. Međutim, kada se pomenu "bonusi" na koje klub iz Humske može da računa, navijači crno-belih se odmah prisete i sjajnog golgetera Rikarda Gomeša koji je ovog leta prešao u Al Šaržu.

Ubojiti golgeter nastavio je da "teroriše" golmane i na azijskom tlu, a kako je prilikom njegovog odlaska postignut dogovor između dve strane, Partizanu će, u slučaju da Al Šarža osvoji titulu sa Rikardom u timu, pripasti "bonus" od 600.000 evra.

Rikardo Gomeš teroriše golmane i u Aziji
Rikardo Gomeš teroriše golmane i u Azijifoto: Beta/Miloš Miškov

Podsetimo, reprezentativac Zelenortskih Ostrva je prodat za 3.000.000 evropskih novčanica, a ovaj klub dosta dobro gura u nacionalnom šampionatu. Iako je odigrano tek devet kola, Al Šarža je lider šampionata sa sedam pobeda i dva remija, bez poraza, a glavni konkurent joj je Al Ahli.

I tu nastaje zaplet, jedan od glavnih igrača tima iz Dubaija je Leonardo da Silva Souza, od koga je Rikardo bolje plasiran na listi strelaca. Gomeš je već postigao šest pogodaka i opravdao epitet pojačanja, dok je Brazilac četiri puta bio precizan. Znači, finansijska injekcija Partizanu od dodatnih 600.000 evra, zavisiće i od Leonardovog Al Ahlija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.