NAŽALOST, JA NE MOGU VIŠE: Miha otkrio sve detalje o leukemiji i poslao snažnu poruku svima koji su uz njega!
Siniša Mihajlović, Foto: Printscreen/Facebook

BITNE REČI

NAŽALOST, JA NE MOGU VIŠE: Miha otkrio sve detalje o leukemiji i poslao snažnu poruku svima koji su uz njega!

Srpski trener je pokazao da je veliki borac, ali neke stvari više neće moći da radi

Objavljeno:

Si­ni­ša Mi­ha­j­lo­vić je održao emotivan i dirljiv govor ko­jim je pokušao da podigne sve­st lju­di­ma ši­rom sve­ta o jed­noj veo­ma va­žnoj stva­ri - do­ni­ra­nju koštane srži!

- Ko­šta­na srž spa­sa­va ži­vo­te, za­to do­ni­ra­j­te ako ste u mo­gu­ć­nos­ti. Na­ža­lost, ja ne mo­gu vi­še. I ka­žem svi­ma ko­ji mo­gu - do­ni­ra­j­te. Sa si­gu­r­no­šću vam ka­žem, na taj na­čin da­je­te ne­ko­me ži­vot i to je na­j­lep­ša stvar ko­ja pos­to­ji na sve­tu - bila je vi­še ne­go ja­ka Mi­hi­na po­ru­ka.

Sr­p­ski stru­č­njak na klu­pi Bo­lo­nje osvrnuo se i na sve de­ta­lje leu­ke­mi­je s ko­jom se bo­ri već pet me­se­ci.

- Za­hva­lan sam do­k­to­ri­ma, ali i ko­m­ple­t­nom oso­blju bo­l­ni­ce. Da mi se ovo de­si­lo pre 25 go­di­na, te­ško da bi mi bi­lo po­mo­ći, ali sa­da su istra­ži­va­nja na­pre­do­va­la i za­hva­lju­ju­ći to­me, stra­šna bo­le­st kao ova s ko­jom se ja bo­rim pos­ta­la je izle­či­va. Na kra­ju, još jed­na izu­ze­t­no bi­t­na po­ru­ka za sve. Pre­ve­n­ci­ja je fu­n­da­men­tal­na. Kon­tro­li­ši­te se­be, jer je to od ve­li­kog zna­ča­ja. U Ita­li­ji ne ula­že­mo do­vo­lj­no, zaos­ta­je­mo za ze­mlja­ma na se­ve­ru, za Sje­di­nje­nim Ame­ri­č­kim Dr­ža­va­ma, za Ne­ma­č­kom, po­tre­b­no je da se to pro­me­ni - istakao je Mi­ha­j­lo­vić.

Već juče smo vam pisali o jednom drugom delu ovog govora, a o tome više pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.