MRKELA PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI MILOJEVIĆA: Uveravam zvezdaše da neće ostati na priči!
Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, Foto: Starsport©

dan posle blamaže

MRKELA PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI MILOJEVIĆA: Uveravam zvezdaše da neće ostati na priči!

- Mislim da javnost u ovom času ne sme da zaboravi šta je sve Milojević učinio za Zvezdu - rekao je sporstki direktor crveno-belih

Objavljeno:

Dan posle poraza od Bajerna u petom kolu Lige šampiona, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela oglasio se preko klupskog sajta i otkrio je kakva je budućnost trenera Milojevića u klubu sa Marakane.

- Ovaj poraz je sigurno teško pao svima nama, pokazao nam je jasno da su korekcije potrebne. Svesni smo da postoje greške koje treba ispraviti u što kraćem roku. Ali ono što želim prvo da učinim kao sportski direktor jeste da pružim maksimalnu podršku našem treneru, stručnom štabu i igračima koji su nas i doveli do toga da igramo sa Bajernom. Mislim da javnost u ovom času ne sme da zaboravi šta je sve Milojević učinio za Zvezdu u poslednje dve godine, koliko toga je doneo i što je važnije koliko može da donese klubu u perodu pred nama - naglasio je Mrkela.

Puna podrška za Milojevića
Puna podrška za Milojevića foto: Starsport©

Crvena zvezda je i ranije prevazilazila slične situacije, ističe sportski direktor.

- Nismo uljuljkani prethodnim uspesima i svesni smo da nam konstruktivna kritika može doneti rezultat. Igračima je neophodno pružiti podršku u ovakvim momentima jer svaka ekipa ima svoje krizne periode. Milojević zna kako da izvdigne ekipu, a igrači kako da na pravi način reaguju. Naš cilj pre početka sezone je bio osvajanje titule i igranje jedne od grupnih faza evropskih takmičenja. Mi smo na tom putu, jer igramo Ligu šampiona i prvi smo u Superlgii. Problemi postoje, a Zvezda je uvek znala kako da oni budu prevaziđeni. Zvezdaši će vrlo brzo videti napredak i u igri i u odnosu prema njoj samo ih molim da podrže trenera i igrače jer je njima sada to najpotrebnije. Želimo da sačuvamo prednost na tabeli ili je uvećamo i pokušaćemo da obezbedimo proleće u Evropi. Ja ih uveravam da neće sve ostati na priči - najavljuje određene korake Mrkela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.