KOSOVAR KUKAO KOD SUDIJE DA PREKINE MEČ: Italijan ga iskulirao, a Rahmani ispao smešan!
Češki navijači na meču sa Kosovom, Foto: EPA

zanimljivo

KOSOVAR KUKAO KOD SUDIJE DA PREKINE MEČ: Italijan ga iskulirao, a Rahmani ispao smešan!

Amir Rahmani, fudbaler Kjeva i reprezentativac tzv. Kosova, rekao je nakon meča da je pokušao da utiče na sudiju Đanluku Rokija da prekine utakmicu

Objavljeno:

Fudbaleri tzv. Kosova, poraženi su u petak od Češke rezultatom 2:1 u osmom kolu kvalifikacija i tako ostali bez plasmana na Evropsko prvenstvo.

Utakmici su prethodili veliki neredi koji su u gradu napravili navijači dve reprezentacije. Tenzije su nastavljene i za vreme utakmice, a fudbaler tzv. Kosova tražio je od sudije da prekine utakmicu.

Amir Rahmani, fudbaler Kjeva i reprezentativac tzv. Kosova, rekao je nakon meča da je pokušao da utiče na sudiju Đanluku Rokija da prekine utakmicu.

- Insistirao sam kod Rokija da obrati pažnju na rasističke povike. Rekao mi je da ne razume šta skandiraju, na šta sam uzvratio da ja razumem. Pričali smo na italijanskom jeziku, rekao mi je da će prekinuti, ali nije to učinio - rekao je Rahmani.

Podsetimo, Đanluka Roki se nedavno našao u centru skandala nakon utakmice Ajaksa i Čelsija, a karijera mu je obojena kontroverzama i incidentima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.