NOVI POZIV LEONARDU DA SE VRATI U PARTIZAN: Brazilac odmah odgovorio na interesovanje iz Srbije!
Leonardo da Silva Souza, Foto: Dado Đilas

OGLASIO SE NA NAŠEM JEZIKU

NOVI POZIV LEONARDU DA SE VRATI U PARTIZAN: Brazilac odmah odgovorio na interesovanje iz Srbije!

Bio je možda i najbolji stranac u istoriji srpskog fudbala, da li je spreman za novu epizodu u Humskoj?

Objavljeno: 15:12h

Tandem Đu-Le žario je i palio srpskim fudbalskim terenima u sezoni 2016/17, u kojoj je Partizan poslednji put osvojio titulu, ali i duplu krunu.

Na leđima Uroša Đurđevića i Leonarda da Silve Souze, momci čiji je mozak projekta bio Marko Nikolić, aktuelni trener Videotona, uspeli su da prestignu Crvenu zvezdu koja je cele sezone imala prednost na tabeli.

Leonardo je na veoma buran način tog leta napustio crno-bele, posle medijskih istupa, koje možemo čak da podvedemo i pod žanr govora.

Podsetite se:

Međutim, Grobari su i posle toga nastavili da ga vole, da ga kuju u nebesa, a pre svega, da ga konstantno zovu preko Instagrama da se vrati.

Ovoga puta, Brazilac im je odgovorio i više nego ikad podgrejao njihovu radoznalost:

- Ne mogu da vam budem dovoljno zahvalan zbog takvih priznanja - napisao je Leonardo na veoma neveštom engleskom u jednom od "storija", možda čak i uz pomoć Google Translate-a, pa onda dodatno obradovao Grobare:

- Samo Partizan, ole, ole. 2:1, 2:1 - izgovarao je tokom utakmice sa Mančesterom i to na srpskom jeziku, a snimak je tek sada okačio usled velikom broju poziva da se vrati od strane navijača Partizana.

Naravno, ovo ništa ne znači, pošto iz kluba poziv još nije dobio, ali jednom ranijom prilikom preneli smo vam u intervjuu kako čelnici crno-belih zaduženi za transfere žele da još jednom vide popularnog Lea u Humskoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.