Grof priznao da bi taj igrač bio pojačanje, ali bi zbog tog transfera gorela Srbija, bukvalno!

Šta drugo da kaže?

Grof priznao da bi taj igrač bio pojačanje, ali bi zbog tog transfera gorela Srbija, bukvalno!

Trener crveno-belih je odgovorio na škakljivo pitanje novinara da li bi jedan igrač iz suparničkog kluba bio pojačanje sa kojim bi Liga šampiona bila dostižna?
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da bi fudbaler Partizana Andrija Živković bio pojačanje za njegov klub. - Andrija je jedan od najboljih i najtalentovanijih u ligi. Pravi razliku, to je pokazao u Ligi Evrope. Sigurno mislim da bi bio pojačanje - rekao je Božović. Živković je suspendovan u Partizanu, sa kojim mu na leto ističe ugovor i najverovatnije će napustiti crno-bele.

Fonet/Fonetap
Kada je reč o letnjem prelaznom roku, trener Zvezde je kazao da su ekipi potrebna po dva igrača na svakoj poziciji kako bi mogla nešto da uradi u kvalifikacijama za evropska takmičenja. - Uvek može da se desi da pogrešite, a mi smo do sada pogodili 80-90 odsto pojačanja. Voleo bih da dođe pet igrača, nadam se da će doći. Bez obzira na sve, moramo da imamo oštru konkurenciju ako mislimo da napravimo nešto u tim kvalifikacijama - kazao je on.
Prema njegovim rečima, najbolje je angažovati igrače čije kvalitete poznaje, ali da sve zavisi od novca "koga trenutno nema". Božović je dodao da "ima dobrih igrača" u srpskom prvenstvu koje će Zvezda pokušati da dovede. U medijima se pominjalo i da je Božović jedan od kandidata za selektora reprezentacije Srbije, a on je rekao da mu se to ne dopada.
Nebojša Mandić
- Priznanje za svakog trenera je kada se pominje da bude selektor jedne zemlje, ali moram da kažem da mi je neprijatno zbog toga što u Savezu već ima živ selektor i što se takve vesti pišu i što on to sluša, pogotovo što lično poznajem selektora - rekao je Božović. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.