ENGLEZ PROVOCIRAO MILOJEVIĆA PITANJEM O RASIZMU: Trener Zvezde mu je zauvek zapušio usta!
Milojević odgovara Englezu, Foto: Espreso.co.rs

SMEŠNI STE, GOSTI IZ LONDONA...

ENGLEZ PROVOCIRAO MILOJEVIĆA PITANJEM O RASIZMU: Trener Zvezde mu je zauvek zapušio usta!

Ovakvo pitanje je zaista bilo suvišno

Objavljeno:
Blažo Komnenić

Poznato je da Englezi vole da provociraju, posebno balkanske narode, za navodni rasizam, koji je ovde manje zastupljen nego u bilo kom drugom delu Evrope, što pokazuju i razna naučna istraživanja.

I pored tih istraživanja, jednog engleskog novinara na pres konferenciji Vladana Milojevića pred utakmicu sa Totenhemom interesovalo je da li navijači Pevaca treba da se osećaju sigurno, kako zbog rasizma, tako zbog našeg ludog mentaliteta.

Milojevićev odgovor bio je sjajan:

- Mislim da će se tim Totenhema osećati apsolutno bezbedno. Po pitanju nekih rasnih stvari, uvreda, mi ovde imamo dosta igrača sa drugih kontinenata, koji nikada nisu imali problem. Ne verujem ni da će sutra biti problema, pokazaćemo da smo pravi domaćini. Možda je u nekim prethodnim vremenima Srbija prolazila kroz teška vremena, pa je naše ponašanje više bilo bunt nego rasizam. Neka navijači Totenhema dođu u što većem broju da upoznaju našu kulturu, naš ponosan narod, pored svih problema kroz koje prolazi. Mislim da će otići jako zadovoljni sa stadiona - rekao je trener Zvezde koji je još jednom pokazao koliki je gospodin.

Podsetimo, utakmica je na programu u sredu od 21 čas.

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.