SLUČAJ LUKA JOVIĆ: Napadač Reala i Tumbaković se i dalje nisu čuli, a kamoli pričali o povratku u reprezentaciju!
Luka Jović i dalje nije razgovarao sa selektorom Tumbakovićem, Foto: Starsport©

Neće ni sad dobiti poziv

SLUČAJ LUKA JOVIĆ: Napadač Reala i Tumbaković se i dalje nisu čuli, a kamoli pričali o povratku u reprezentaciju!

Kako navodi sportski direktor "Orlova" sve ovo bi trebalo zaboraviti i taj odnos se mora izgladiti

Objavljeno:

Priča oko nesuglasica selektora Ljubiše Tumbakovića i fudbalera Luke Jovića nikako da se završi, a sada se ponovo na tu temu oglasio i sportski direktor reprezentacije Srbije, Vladimir Matijašević.

Podsećamo, Tumbaković je kaznio mladog napadača Reala nepozivanjem za prethodne mečeve protiv Paragvaja i Litvanije, zato što je samoinicijativno napustio kamp reprezentacije u Staroj Pazovi pred put u Luksemburg i samo se SMS porukom javio da je povređen i da ne može da igra.

To je potvrdio kasnije i selektor kada je priča već uveliko stigla do javnosti, a sada sportski direktor nacionalnog tima, Matijašević, ističe da bi trebalo da se taj nesporazum izgladi, jer je Jović potreban Orlovima.

Ljubiša Tumbaković je precrtao Luku Jovića
Ljubiša Tumbaković je precrtao Luku Jovićafoto: Starsport©

- Treba preći preko nekih stvari zarad dobrobiti našeg fudbala. Bilo je šta je bilo, nesuglasice treba da budu zaboravljene. Ne treba više da se diže fama oko toga. Jović je počeo da igra za Real, dao je gol, davaće ih još i normalno je da bude u reprezentaciji. Na Tumbi je da odluči hoće li ga vratiti za utakmice protiv Luksemburga i Ukrajine kasnije ovog meseca. A Luka je rekao da će se uvek odazvati - poručio je Matijašević za "Informer".

Prema nekim informacijama Jović se neće naći na Tumbakovićevom spisku ni za predstojeće mečeve. Matijašević kaže da selektor i igrač uopšte nisu imali kontakt od "incidenta" i da i dalje nisu pričali.

Luka Jović se izgleda neće naći na spisku reprezentacije ni sada
Luka Jović se izgleda neće naći na spisku reprezentacije ni sadafoto: Starsport©

- Ne znam da li su njih dvojica pričali. Do petka sigurno nisu... Znajte da svi gledamo dobrobit reprezentacije. Ne treba da budemo sujetni, pronaći ćemo zajednički jezik. Ali neka pravila moraju da se poštuju. I to se ne odnosi samo na igrače, nego i na nas u Savezu.

Ipak, u FSS će se potruditi da ne dođe do novih slučajeva Milivojević i Nastasić, odnosno da igrači neće da igraju za određenog selektora.

- Naravno da niko ne želi aferu i siguran sam da do tako nečeg neće doći. Luka je budućnost našeg fudbala. Da li će se naći na ovom spisku sada, ili nekom narednom, odluka je isključivo na selektoru. Ne mešam se u te stvari - jasan je Matijašević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.