MILOJEVIĆ O POJAČANJIMA OD 10 MILIONA EVRA: Zamislite šta bi bilo da smo doveli njega, a on ne postigne nijedan gol
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

iskreno

MILOJEVIĆ O POJAČANJIMA OD 10 MILIONA EVRA: Zamislite šta bi bilo da smo doveli njega, a on ne postigne nijedan gol

Na pitanje da li će doći vreme da Zvezda igrača plati pet ili deset miliona evra Milojević je pomenuo slučaj Edena Azara

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je rekao da je tačno da strani fudbaleri ne prikazuju igre kakve se očekuju.

- Nismo mađioničari i ne možemo da znamo kako će neko da se uklopi, već radimo na bazi pretpostavke. Nemamo mnogo vremena ni prostora, a ljudi ovde očekuju da sve bude idealno. To nije tako u životu. Ovo nije plejstejšn pa da ako vam se nešto ne sviđa, promenite džojstik. Igrači su ljudska bića, nekome treba mnogo više vremena da se prilagodi na neki stil. Vidimo da pojedinci imaju mnogo potencijala, ali jednostavno nisu to pokazali. Čvrsto verujem u sve njih i da će pokazati zašto su došli u Zvezdu - rekao je Milojević za Večernje novosti.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde foto: EPA

Na pitanje da li će doći vreme da Zvezda igrača plati pet ili deset miliona evra Milojević je pomenuo slučaj Edena Azara.

- Zamislite šta bi bilo u javnosti da smo doveli Azara, da smo platili 100 miliona i da on igra i nije dao nijedan gol, kao što je doskoro bio slučaj u Real Madridu. Ja mislim da bismo svi visili na Terazijama, ja prvi. Bio bih deportovan, garantujem. Vi ovde kad napravite dribling, vi niste prevarili igrača, nego nekog ko vredi 80 miliona. Ili kada Van Dajku gurnete loptu kroz noge, to niste uradili Van Dajku, već nekome ko ima 200 miliona. Mi kad pobedimo, mi ne pobedimo, nego smo zaradili toliko i toliko. Kada to budemo promenili, onda ćemo shvatiti da u fudbalu danas igra novac. Voleo bih da dođe vreme da se ulaže ozbiljan novac kod nas. Do tada, sve što se uradi je čudo - istakao je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.