UPOREDILI STADION PARTIZANA SA KLOZETOM: Ponižavajuća objava Engleza zbog koreografije Grobara!
Koreografija Grobara na meču protiv Mančester junajteda, Foto: Starsport©

odakle im ideja?

UPOREDILI STADION PARTIZANA SA KLOZETOM: Ponižavajuća objava Engleza zbog koreografije Grobara!

Da li je nekome ovo bilo zaista smešno?

Objavljeno:

Ostaće veliki žal što Partizan nije uspeo da osvoji makar bod u Humskoj protiv Mančester junajteda, pošto su prema svim parametrima igre crno-beli bili bolji od engleskog velikana.

Pored toga što se sudija Estrada ogrešio o Partizan, to je uradila i jedna od najpoznatijih Fejsbuk stranica iz Britanije, uvredivši konkretno Grobare, kao stadion crno-belih.

Dream Team stranica je objavila sliku na kojoj se vidi koreografija navijača Partizana sa mnoštvom bačenih belih traka i konfeta, a sve to uporedili sa probavom nakon mnogo pojedenog karija, te još dodali emotikon sa sličicom toalet papira aludirajući na poređenje fiziološke potrebe i grobarske podrške crno-belim fudbalerima.

Za razliku od engleskih stadiona, gde uglavnom vlada pozorišna atmosfera, na stadionu Partizana, Grobari su priredili spektakl za pamćenje, što najbolje govore reči trenera Mančester junajteda - Ole Gunar Solskjera.

- Publika je bila neverovatna, tako da mislim da publika treba da bude ponosna na tim i tim na publiku, jer je bila izuzetna atmosfera. Znate šta smo pričali pre utakmice, ali...vau! Atmosfera je bila neverovatna - oduševljen je bio Ole.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.