ZABORAVITE SVE ŠTO STE ČITALI - SKANDAL: Jović nije otišao zbog povrede, evo zašto ga je Tumba zaista precrtao!
Luka Jović, Foto: EPA

ZAMRSILA SE SITUACIJA

ZABORAVITE SVE ŠTO STE ČITALI - SKANDAL: Jović nije otišao zbog povrede, evo zašto ga je Tumba zaista precrtao!

Ponekad žena može da uradi ono što je drugima nezamislivo

Objavljeno:

Luka Jović nije pozvan u reprezentaciju Srbije za mečeve sa Paragvajem i Litvanijom. Navodno, uopšte nije u pitanju odlazak u Madrid posle utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugala zbog povrede, već nešto sasvim drugačije.

Sada se pojavila informacija da je pravi razlog Jovićevog nepozivanja taj što je nakon izgovora da je povređen kako ne bi igrao zakazanu utakmicu, slobodno vreme proveo u Beogradu sa manekenkom Sofijom Milošević.

Sofija Milošević
Sofija Milošević foto: Ana Paunković

- Luku su iz reprezentacije šutnuli zbog Sofije. On je prošlo okupljanje slagao da je povređen i da se mora vratiti u Madrid, a u stvari je ostao u Beogradu i izlazio je sa manekenkom. Selektor je saznao za to i šutnuo ga iz reprezentacije. Jović ima jako slabe partije zbog toga što je više fokusiran na ljubavni život, to jest na manekenku, nego na fudbal. Takođe se šuškalo da su u reprezentaciji tražili od selektora da Luku ne pozove da ne bi remetili red i mir, pošto je veoma neprijatno da se Jović sreće sa Ademom Ljajićem, koji je bio dugo godina sa Sofijom u vezi - navodi izvor Srpskog telegrafa.

Domaći mediji su već pisali da su Sofija i Luka uplovili u vezu. Manekenka izgleda baš voli fudbalere, jer je bila sa Ademom Ljajićem nekoliko godina u vezi da bi njega, navodno, kasnije zamenila za starijeg, oženjenog Duška Tošića. Posle je prešla na hrvatskog fudbalera Ante Rebića, da bi se sada skrasila pored Luke Jovića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.