OVO SE NIJE OČEKIVALO: Zabrinjavajuće vesti pred utakmicu Crvene zvezde sa Totenhemom!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

OTKUD SAD TO?

OVO SE NIJE OČEKIVALO: Zabrinjavajuće vesti pred utakmicu Crvene zvezde sa Totenhemom!

Pitanje je kome bi ovo više smetalo - domaćinu ili gostu

Objavljeno:

Totenhem je tokom minulog vikenda, pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, odigrao samo nerešeno sa davljenikom Votfordom na novom Vajt Hart Lejnu, a tu nije bio kraj mukama čelnika ovog kluba.

Kako britanski mediji prenose, interesovanje navijača za meč 3. kola Lige šampiona je veoma slabo. Kako je Crvena zvezda i dalje pod kaznom i nije u mogućnosti da organizovano vodi svoje navijače, stvorila se dilema kako privući publiku na stadion, taćnije, one delove tribina koje će biti prazne.

Novi stadion Totenhema
Novi stadion Totenhema foto: EPA/Neil Hall

Karte su prvo ponuđene svakom od 48.000 vlasnika sezonskih propusnica, ali je odziv bio slab. Zbog toga je u klubu odlučeno da se ulaznice ne nađu u slobodnoj prodaji ako interesovanje bude dolazilo samo od Zvezdinih navijača kojih će sigurno biti u Londonu.

Totenhem se nalazi i u problemu tehničke prirode, jer oni koji su kupili sezonske karte pre manje od mesec dana nemaju pravo da pazare ulaznice za sutrašnji meč, tako da je veliko pitanje kakva slika će obići Evropu iz Londona kada se u utorak veče sastanu Pevci sa crveno-belima iz Beograda.

Što se igrača Zvezde tiče, verujemo da im ne bi smetalo ni da tribine ne budu ispunjene do poslednjeg mesta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.