VULIĆ OTKRIO KOJA JE TAKTIKA ZA TOTENHEM: Kanjas zna šta se nikako ne sme!
Miloš Vulić je bio heroj pobede nad Olimpijakosom, Foto: Starsport©

pokušaće da iznenade

VULIĆ OTKRIO KOJA JE TAKTIKA ZA TOTENHEM: Kanjas zna šta se nikako ne sme!

Vezisti Zvezde kažu da je jako bitno da se ne gube lopte na sredini terena

Objavljeno: 12:15h

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić rekao je da njegovu ekipu neće zavarati pad forme Totenhema i dodao da je to izuzetno kvalitetna ekipa, ali da će crveno-beli uraditi sve da ostvare pozitivan rezultat. - Svesni smo da nas čeka jako teška utakmica. Evidentno je da je Totenhem u padu forme, ali to nas neće zavarati. Znamo da imaju izuzetno kvalitetnu ekipu. Promenili su samo dvojicu fudbalera u odnosu na prošlu sezonu kada su bili finalisti najelitnijeg evropskog takmičenja - rekao je Vulić pred polazak ekipe za London. Crveno-beli gostuju londonskom kubu u utakmici trećeg kola Grupe B Lige šampiona. Zvezda nakon dva kola ima tri boda i druga je na tabeli, dok je Totenhem poslednji sa jednim bodom i u seriji poraza.

Miloš Vulić je optimista pred meč u Londonu
Miloš Vulić je optimista pred meč u Londonufoto: Starsport©

- Maksimalno ćemo se spremiti da im odgovorimo našim stilom igre, uradićemo sve da ostvarimo povoljan rezultat. Totenhem igru u ogromnoj meri zasniva na ofanzivi, sve linije tima izlaze dosta visoko, tako da tu može da leži neka naša šansa. Pokušaćemo da ih iznenadimo ranim centaršutevima - rekao je Vulić. Hoze Kanjas istakao je da njegova ekipa u London ide da se bori za nove bodove i dodao da će šansa crveno-belih biti u kontranapadima. - Idemo da se borimo, da trčimo, znamo naše mogućnosti. Borimo se za nove bodove u Ligi šampiona - rekao je Kanjas.

Hoze Kanjas ističe individualni kvalitet igrača Totenhema
Hoze Kanjas ističe individualni kvalitet igrača Totenhemafoto: Starsport©

- Ova utakmica će biti drugačija jer Totenhem igra u jednoj od najjačih liga na svetu. Imaju veoma brze i snažne igrače i to ih izdvaja u odnosu na druge evropske timove. Moramo da budemo svesni toga, ne smemo da dozvolimo da gubimo lopte na sredini terena. Fokusiraćemo se na kontranapade, tu je naša šansa - rekao je Kanjas. Kanjas nije želeo da posebno izdvoji bilo kog fudbalera Totenhema. - Oni su zajedno fantastičan tim, jedan od najboljih na svetu. Imaju jako dobrog trenera. Igrali su finale Lige šampiona prošle sezone tako da su jasne njihove ambicije - rekao je Kanjas. Utakmica Totenhem - Crvena zvezda igra se u utorak od 21.00.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.