PRESEDAN: Mančester ne trenira na stadionu Partizana pred meč Lige Evrope!
Mančester junajted, Foto: EPA/Nigel Roddis

ŠTA IM TO SMETA?

PRESEDAN: Mančester ne trenira na stadionu Partizana pred meč Lige Evrope!

Saznajemo iz izvora bliskih klubu

Objavljeno: 17:52h

Narednog četvrtka na programu je utakmica između Partizana i Mančester junajteda na stadionu u Humskoj 1 u okviru 3. kola Lige Evrope.

Crno-beli i Crveni đavoli sastaće se čak dva puta u narednih četiri sedmice, a upravo je do naše redakcije stigla jedna veoma interesantna vest.

Naime, čelnici i stručni štab Mančestera odlučili su da naprave pravi presedan.

Stadion Partizana
Stadion Partizana foto: Filip Plavčić

Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, tim sa Old Traforda neće doći u Beograd da trenira dan pred meč na stadionu Partizana, već će to odraditi na svom terenu u "engleskom Leskovcu", a onda samo doleteti 24 sata ranije kako bi prespavao u glavnom gradu Srbije.

Podsetimo, na primer, prošle sezone kada je Liverpul gostovao Crvenoj zvezdi, Redsi su dan ranije doputovali baš u Zemunelo, gde su se odmarali, a uveče su odradili trening pred onaj sada već legendarni poraz od aktuelnog šampiona Superlige.

FK Partizan sa utakmice u Astani
FK Partizan sa utakmice u Astani foto: Starsport©

Dakle, izabranici Ole Gunara Solskjera neće osetiti teren u Humskoj do samog zagrevanja sat vremena pred početak meča, pa pored toga što će igrati u oslabljenom sastavu, kao i uvek Englezi kada je grupna faza Lige Evrope u pitanju, to bi mogao da bude još jedan plus za momke koje sa klupe predvodi do sada veoma uspešni i lukavi Savo Milošević.

Podsetimo, Mančester za vikend dočekuje Liverpul u najvećem derbiju Premijer lige, dok će Partizan u subotu putovati u Lučane, na duel sa Mladošću.

BONUS VIDEO:

(A.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.