VULETIĆ NAPAO FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE: Zašto reketirate klubove? Tražite im pare na koje nemate pravo!
Vladimir Vuletić, Foto: Starsport©

opet

VULETIĆ NAPAO FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE: Zašto reketirate klubove? Tražite im pare na koje nemate pravo!

Ne zna se na koga je tačno mislilo kada je napisao ove rečenice, ali će očigledno ova tema podići novu buru u srpskom fudbalu u narednim danima

Objavljeno:

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić, ponovo se oglasio na Tviteru.

Ovoga puta dotakao se Fudbalskog saveza Srbije i jednog člana pravilnika koji nije baš najjasniji njemu, a verovatno i svim ljudima upućeni u fudbal.

Naime, on je napisao sledeće:

- Hej Fudbalski saveze Srbije, da li je istina da čl. 72. Pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača, kojim protivpravno reketirate klubove, uzimanjem 3% od ukupnog iznosa naknade za transfer igrača, kršite član (18ter, st.1. FIFA Regulations on the Status and Transfer of Players). Neovlašćenim učešćem kao treća strana u transferu igrača (čl. 14. preambule FIFA Pravilnika) zahtevate od svih klubova da vam plate svojevrsni reket od 3% (ranije 2%) i to na osnovu protivpravnog i neetičkog čl. 72. vašeg Pravilnika koji je doneo Odbor za hitna pitanja.

Ne zna se na koga je tačno mislilo kada je napisao ove rečenice, ali će očigledno ova tema podići novu buru u srpskom fudbalu u narednim danima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.