TUMBAKOVIĆ PRED PARAGVAJ: Pred nama je mnogo posla!
Ljubiša Tumbaković, Foto: Starsport©

pred paragvajce

TUMBAKOVIĆ PRED PARAGVAJ: Pred nama je mnogo posla!

- Ne pravim razliku između rivala. Svaka utakmica u dresu Srbije zahteva isti pristup i angažman, maksimalan i odgovoran

Objavljeno:

Meč Srbija - Paragvaj na programu je u Kruševcu u četvrtak od 20:45 i nadamo se da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta.

Luka Milivojević je istakao da je za njegov tim svaka utakmica ista, bil da je prijateljska ili zvanična.

- Ne pravim razliku između rivala. Svaka utakmica u dresu Srbije zahteva isti pristup i angažman, maksimalan i odgovoran. Tako će biti i protiv Paragvaja, bez obzira što se radi o meču koji se vodi kao prijateljski - rekao je Luka Milivojević uoči meča.

Ljubiša Tumbaković
Ljubiša Tumbaković foto: Dado Đilas

Sa njim se složio i Ljubiša Tumbaković.

- Lepo je rekao Luka, kada se nosi dres Srbije ne može i ne sme da se pravi razlika između rivala. Svaka utakmica je važna i zahteva mobilnost i verujem da će tako biti i protiv Paragvaja. Pred nama je mnogo posla, moramo da koristimo svaki trenutak, svaku utakmicu, tako da nas i sada očekuje zahtevan meč - istakao je Tumbaković.

Dodao je i da je fokus trenutno na Paragvaju, a ne na Litvaniji.

- Upoznali smo se sa rivalom, pogledali njihove utakmice i predstavili šta želimo u meču sa Paragvajem. Nećemo sada o Litvaniji, fokus je na onome što očekujemo u meču u Kruševcu - naglasio je Tumbaković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.