ŠOK NA TUMBINOM SPISKU: Selektor nije pozvao jednog od najboljih igrača - ovo niko nije očekivao!
Ljubiša Tumbaković saopštio spisak, Foto: Espreso.co.rs

OTKUD SAD OVO?

ŠOK NA TUMBINOM SPISKU: Selektor nije pozvao jednog od najboljih igrača - ovo niko nije očekivao!

Neverica u prostorijama FSS - nema ni Rukavine, Matića, Nastasića

Objavljeno: 12:35h
V Š

Ljubiša Tumbaković je saopštio spisak reprezentacije Srbije za utakmicu sa Litvanijom u okviru kvalifikacija za EURO, kao i prijateljski meč sa Paragvajem.

Kao što možete da vidite, na njemu se nije našao Luka Jović, jedan od najboljih igrača koje imamo, kao ni Nemanja Matić, Matija Nastasić, niti Antonio Rukavina.

Nema Luke Jovića na spisku
Nema Luke Jovića na spisku foto: Espreso.co.rs

U odnosu na prethodni spisak za Portugaliju i Luksemburg ovoga puta nema ni Darka Lazovića, Aleksandra Kataija i Uroša Spajića. Neki su povređeni, a neki verovatno nisu zadovoljili slektorova očekivanja.

Mančester Junajted iz utakmice u utakmicu sve više razočarava navijače, a večeras (21.00) mu u goste stiže Arsenal, koji takođe ne igra onako kako bi njegovi fanovi voleli. U duelu dva posrnula velikana, kec je 2,55, iks 3,35, a dvojka 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Arsenal.

Interesantno je da se vratio Andrija Pavlović, koji igra solidno u dresu kiparskog APOEL-a, dok će se na spisku naći i četiri fudbalera iz Superlige - Nemanja Miletić (Partizan), Nemanja Milunović, Marko Gobeljić i Milan Pavkov (Crvena zvezda).

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.