I INĐIJA JE DRŽALA ZVEZDU ZA GRLO: Vučeliću žao zbog vređanja Kokeze, Vuletić o 'lažnoj' taktici crveno-belih!
Svečana loža na stadionu Partizana na 161. Večitom derbiju, Foto: Starsport©

O 161. Večitom derbiju

I INĐIJA JE DRŽALA ZVEZDU ZA GRLO: Vučeliću žao zbog vređanja Kokeze, Vuletić o 'lažnoj' taktici crveno-belih!

Čelnici crno-belih su bili itekako zadovoljni trijumfom u derbiju

Objavljeno: 10:32h

Funkcioneri Partizana Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Vladimir Vuletić složili su se da je pobeda u 161. Večitom derbiju nad Crvenom zvezdom (2:0) bila potpuno zaslužena i najavili napad na "duplu krunu". Crno-belima je pripao prvi derbi u sezoni, na stadionu u Humskoj, golovima rezervista Sejdube Sume i Zorana Tošića u samom finišu. - Čestitam igačima Partizana i stručnom štabu na izvanrednoj igri, bili smo mnogo bolji. Malo sam se plašio neiskorišćenih šansi, ali je Partizan suvereno i sigurno pobedio. Derbi se pamti, ovi igrači upisali su sebe u istoriju kluba velikom pobedom - rekao je Vučelić za TV Partizan.

Milorad Vučelić se pozdravlja sa Zvezdanom Terzićem pred 161. Večiti derbi
Milorad Vučelić se pozdravlja sa Zvezdanom Terzićem pred 161. Večiti derbifoto: Starsport©

On je dodao da mu je žao što je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza bio na udaru uvredljivog skandiranja sa tribina od navijača Partizana. - To je sve deo navijanja - naveo je prvi čovek crno-belih, uz napomenu da je uvek znao da je Ivica Iliev u pravu kada je insistirao na Sejdubi Sumi, strelcu prvog gola na derbiju. Generalni direktor Miloš Vazura izdvojio je mladog Filipa Stevanovića u 161. Večitom derbiju iz celog, kako je naglasio, sjajnog tima. - Znali smo da će biti ovakva utakmica, igrali smo svih 90 minuta i bili bolji. Zvezda nije imala šut u okvir gola... Pričao sam sa trenerom Miloševićem da će izmene napraviti razliku, Savo je nastavio da radi dobro - rekao je Vazura.

Potpredsednik Vladimir Vuletić kaže da igra i trijumf Partizana nije bio neočekivan. - I Inđija je držala Zvezdu za grlo do 90. minuta. Kada neko izađe sa lažnom taktikom 3-5-2, a igra 5-3-2, kada jedini šut u okvir gola bude onaj poništeni gol posle faula nad Stojkovićem, to pokazuje da su neke stvari u Superligi razotkrivene - poručio je Vuletić. Vuletić je optimista kada je nastavak takmičenja u pitanju. - Javnost u Srbiji mora da zna da je Partizan ostvario veliku pobedu, koja podrazumeva časnu, iskrenu i borbu sa identitetom za "duplu krunu" koju želimo i nećemo odustati. Partizan nema razlog da odustane, bez obzira što igra u Superligi - zaključio je on. Partizan u sredu gostuje Javoru u Ivanjici zaostalu utakmicu 2. kola Superlige.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.