POSLEDNJA VEST: Partizan pregovara sa UEFA da se otvori južna tribina za Grobare! Najavljen dolazak ispred stadiona
Najvatreniji Grobari možda budu prisutni na meču, Foto: Dado Đilas

Možda budu na meču

POSLEDNJA VEST: Partizan pregovara sa UEFA da se otvori južna tribina za Grobare! Najavljen dolazak ispred stadiona

To je potvrdio generalni direktor crno-belih

Objavljeno:

Partizan od 21 čas igra sa AZ Alkmarom prvi meč grupne faze Lige Evrope.

S obzirom na kaznu UEFA, ovoj utakmici crno-belih će prisustvovati samo deca iz raznih škola fudbala, baš kao što je to bio slučaj na meču sa Moldeom. Očekuje se dolazak više od 20 000 klinaca, a prema rečima direktora crno-belih Miloša Vazure za "Arenu", prema poslednjim informacijama, biće oko 22.000 dečaka.

- Neki od njih su putovali čak 11 sati kako bi došli na utakmicu za svoj Partizan. Fudbalski klub se zahvaljuje svim roditeljima što su omogućili svojoj deci da dođu u Beograd. Najavljen je dolazak dece iz Republike Srpske, ali i iz Crne Gore. Ono što je takođe novo jeste da Partizan pregovara sa UEFA da otvori bar južnu tribinu za najvernije pristalice koje su najavile dolazak večeras ispred stadiona Partizana, uprkos kazni - rekao je direktor Partizana i nastavio:

Miloš Vazura potvrdio pregovore sa UEFA
Miloš Vazura potvrdio pregovore sa UEFAfoto: Starsport©

- Preko 200 autobusa dolazi iz unutrašnjosti, plus iz Partizanove škole se očekuje oko 3 000 dečaka, i nešto više od 7000 dečaka iz Beograda najavilo je svoj dolazak - objasnio je direktor.

Dva sata pred početak meča klinci su polako počeli da pristižu na stadion i jasno je da će crno-beli fudbaleri, bez obzira na kaznu, imati jaku podršku sa tribina Humske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.