ŽELITE DA TRENIRATE S PRVOTIMCIMA PARTIZANA PRED AZ? Ovo je vaša životna šansa!
FK Partizan, Foto: Starsport©

NAVALI, NARODE!!!

ŽELITE DA TRENIRATE S PRVOTIMCIMA PARTIZANA PRED AZ? Ovo je vaša životna šansa!

Prvih deset dečaka koji se prijave imaće privilegiju da vežbaju sa svojim idolima

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan poziva sve dečake i mlađe navijače kluba koji vole fudbal, da se u četvrtak 19. septembra pridruže na Trgu republike na otvorenom treningu kluba iz Humske.

- Dođite na Trg kako bismo zajedno uživali u čarima fudbala i učestvovali u mnogobrojnim sportskim aktivnostima u okviru Beogradskog festivala fudbala. Naše druženje počinje tačno u podne, a vas bi od 13 časova dočekali i prvotimci Partizana - piše na zvaničnom sajtu Partizan.rs.

Trg republike
Trg republike foto: Filip Plavčić

Crno-beli i maskota kluba "Champy" čekaju zainteresovane na druženju, razgovorima, fotografisanju, uzimanju autograma i poklonima.

- Od 14 časova za vas će tu biti dečaci iz Omladinske škole FK Partizan koji će vam prvo pokazati kako izgleda jedan fudbalski trening, a potom će deset dečaka imati tu privilegiju da sa njima i vežba! Prvih deset dečaka uzrasta od 10-12 godina koji se prijave preko Instagram profila @Partizanbelgrade i ostave svoje podatke ( ime i prezime, broj telefona) učestvovaće u mini treningu crno-belih na Trgu republike istog dana. Za učesnike su spremne i zanimljive nagrade - stoji na klupkom sajtu.

Beogradski festival fudbala organizuje Skupština grada Beograda

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.