Novo saopštenje Grobara: Osovine zla uništavaju Partizan! bićete upamćeni kao lopovi!

Pozvali na okupljanje u utorak

Novo saopštenje Grobara: Osovine zla uništavaju Partizan! bićete upamćeni kao lopovi!

Navijači crno-belih su samo nekoliko sati posle saopštenja sadašnje uprave kluba dali svoj odgovor
Objavljeno: 16:27h

Rat saopštenjima posle incidenta na utakmici između Partizana i Mladosti ne jenjava, a sada je stigao i odgovor Grobara na ono što je saopštila aktuelna uprava kluba samo nekoliko sati ranije. Sprema se krvavi utorak: Vučelić okrivio Nedića da stoji iza gađanja jajima! (VIDEO) Sve što bi trebalo da znate o Skupštini Partizana: Ko će koga podržati i uz koga su navijači? Pristalice crno-belih su odgovorile da iza njihovog napada jajima na Milorada Vučelića, Miloša Vazuru i ostale članove uprave u loži, ne stoji nikakav pojedinac, niti politička partija.

Aleksandar Jovanović Cile
Grobari preuzeli odgovornost za napad jajima: Zbog Vazure i Vučelića se podsmevaju Partizanu! (FOTO) Partizanov odgovor osovini straha i prinude: NO PASSARAN! - Poštovani navijači FK Partizan, ovim putem želimo da obavestimo sve naše članove, pristalice i fudbalsku javnost da smo poslednjih dana izloženi usmerenim lažima koje proizilaze iz našeg voljenog kluba a kojima se mora stati na kraj. Grupa ljudi, poslušnika, okupljenih oko Žarka Zečevića, slobodno ih možemo nazvati "osovine zla", nastavlja da uništava FK Partizan, i da se krije iza imena kluba u nelegalnim radnim grupama i samo njima znanim komisijama i odborima.
Političkom retorikom 90-tih, raskolima i pretnjama pre svega preko Milorada Vučelića i Vladimira Vuletića uz odobrenje Miloša Vazure i Žarka Zečevića obmanjuju javnost, šire mržnju i raspiruju strah kroz neistinita saopštenja i intervjue. Svako ko prati FK Partizan, zna da nikada pojedinac ili politička partija nisu mogli niti će ikada moći da utiču i nameću svoja uverenja i svoje ideje navijačima. Mi smo ti koji su tu iz vikenda u vikend, koji bodrimo klub i po kiši i po snegu. Koji naš klub volimo i dostojanstveno ga predstavljamo, i uz njega smo i posle svake pobede i posle svakog poraza!
Dado Djilas, Grobari
Isključivo zbog toga poštovani Zečeviću, Vazura, Vučeliću i ostali koji ne znate šta znači voleti klub - već samo znate da plaćate klub - shvatite: jaja koja su poletela na jučerašnjoj loži i koja su bacili navijači Partizana, odraz su nagomilanih frustracija i nezadovoljstva. A jedini pokretač takvih akcija ste upravo vi! Vi, koji i posle toliko javno iznesenog nezadovoljstva na tribinama, sedite u foteljama za koje mislite da su lično vaše, vi koji brukate naš klub, vi koji ste uneli razdor i koji ćete otići iz našeg kluba upamćeni kao lopovi i kao najneuspešnija uprava u istoriji! A mi, mi ćemo se potruditi da vas što pre zaboravimo!
Aleksandar Jovanović Cile
Takođe, nadamo se da će i organi reda koje spominjete uraditi svoj posao, i vas odvesti na jedno lepo mesto, u prostorije u kojima zaslućujte da budete a ne u našem voljenom klubu! Pozivamo još jednom sve navijače FK Partizan da dođu sutra 12. aprila ispred ulaza na SC Teleoptik u 16:00 i samo dostojanstvenim ponašanjem i pesmom pokažemo bagri da mi ne rušimo klub. Dostojanstvo, ponos i ljubav prema klubu su ono što vi nemate. Laži, krađa i mrznja vas pokreću! Pokažimo im kako se voli klub i kako je biti ponosan navijač Partizana - piše u saopštenju Grobara. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.