MORAO SAM DA SE JAVIM: Otkriveno sa kim je Sadik pričao telefonom na meču protiv Moldea!
Umar Sadk je razjasnio situaciju, Foto: Printscreen/RTS 1

zanimljivo

MORAO SAM DA SE JAVIM: Otkriveno sa kim je Sadik pričao telefonom na meču protiv Moldea!

Napadač iz Nigerije, pošto ga je trener Savo Milošević zamenio, seo je na ogradu na istočnoj tribini i tokom drugog poluvremena razgovarao mobilnim telefonom

Objavljeno: 12:13h

Fudbaler Partizana Umar Sadik, osvrnuo se i na začuđujući detalj sa utakmice protiv norveškog Moldea, u kvalifikacijama za Ligu Evrope u koju se njegov klub plasirao.

Napadač iz Nigerije, pošto ga je trener Savo Milošević zamenio, seo je na ogradu na istočnoj tribini i tokom drugog poluvremena razgovarao mobilnim telefonom.

- Ne znam šta se dogodilo, za mene je sve bilo normalno. To je razlika u kulturi, izašao sam, istuširao se i pozvala me je supruga, zanimalo ju je zašto ne igram. Rekao sam da sam u redu i da ću je zvati posle. U tih 30 sekundi sve se to izdešavalo. Nisam očekivao takvu reakciju javnosti, hteo sam da sednem da gledam utakmicu. Pozvonio mi je telefon i onda sam se javio, jer sam video da me je žena pozvala. Tim je pobedio, međutim, svi su pričali o tome posle - evocira uspomene Umar Sadik.

Nigerijac je otkrio anegdotu iz beogradskog restorana:

- Kad smo prvi put došli na ručak žena, kćerka i ja, hteo sam da platim, ali mi nisu dali. Rekli su mi da navijaju za Partizan i da neću platiti račun. To mi se prvi put dogodilo, bio sam iznenađen. Rekao sam: „To je fudbal u Srbiji”. Ovde su ljudi, doslovno, ludi za svojim klubovima.

Sadik slavi gol
Sadik slavi gol foto: Starsport©

Član Rome na pozajmicu u Humskoj u gradu na obalama Save i Dunava živi sa suprugom i kćerkicom Ajšom.

– Ajša je najveći i najlepši poklon koji sam mogao da dobijem. Blagoslov. Ženi se, takođe, veoma dopada Beograd, iako je sve novo za nju. Kultura je najbolja u Evropi, ništa ne može da se poredi s njom. Možda u Grčkoj…

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.