PREOKRET: Propao transfer Strahinje Pavlovića u Lacio, ali ne zbog zdravstvenih problema!
Pavlović ostaje u Partizanu, Foto: Starsport©

prava istina

PREOKRET: Propao transfer Strahinje Pavlovića u Lacio, ali ne zbog zdravstvenih problema!

Lacio je poslednjeg dana pregovora odstupio od cifre od pet i po miliona evra

Objavljeno:

Lacio se nije dogovorio sa Strahinjom Pavlovićem oko plate i on će se danas vratiti u Beograd, a zatim za dva dana potpisati novi petogodišnji ugovor sa timom iz Humske.

Nije bio problem zdravstvene prirode jer je Pavlović prošao uspešno sve medicinske preglede.

Lacio je poslednjeg dana pregovora odstupio od cifre od pet i po miliona evra, pokušavajući da smanji iznos, a takođe nisu ispoštovani ni ranije dogovoreni uslovi Pavlovića.

Vazura je za Telegraf otkrio pravu stranu priče.

- Da odmah prekinemo spekulacije, Strahinja Pavlović je apsolutno zdrav i nema nikakvih medicinskih problema, kako se to navodilo u medijima prehodnih dana. Prošao je apsolutno sve testove i u Srbiji i u Italiji i dobio dozvole, ali nije došlo do finansijskog dogovora između Partizana i Lacija, kao i rimskog kluba i samog fudbalera. Plasirali smo se u Ligu Evrope, i to je izgleda uticalo na stav Italijana, a mi nismo želeli da odstupimo od pređašnjheg dogovora. Zahvalili smo se ljudima iz Lacija i već početkom naredne sedmice Strahinja će potpisati novi ugovor sa Partizanom i to na pet godina. Očekujemo od njega u budućnosti da doprinese klubu i u rezultatskom i u finansijskom smislu.

foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.