PAVLOVIĆ ZAVRŠIO TRANSFER U LACIO: U petak idem na potpisivanje ugovora!
Strahinja Pavlović je priznao da ga čeka još samo potpis na ugovor sa Laciom, Foto: Starsport©

Ali se još ne rastaje od crno-belih

PAVLOVIĆ ZAVRŠIO TRANSFER U LACIO: U petak idem na potpisivanje ugovora!

Defanzivac će ipak ostati u Partizanu na pozajmici

Objavljeno:

Strahinju Pavlovića još samo potpis deli od toga da postane član Lacija nakon što je prošao medicinske preglede u Rimu proteklog vikenda.

Talentovani štoper koji će ostati u Partizanu na pozajmici, potvrdio je pred polazak crno-belih u Norvešku na revanš protiv Moldea, da je boravak u Rimu prošao u najboljem redu i da su pregovori bili uspešni, te da je ostalo još samo da se utanače neki sitni detalji.

- Hvala svima na interesovanju, sve je prošlo u najboljem redu kao što je bilo od prvog trenutka. Sada mi je najvažnije da sutra odigramo dobru utakmicu i prođemo u grupnu fazu Lige Evrope. Očekuje me ponovo put u Rim u petak kako bismo papirološki sve završili, a onda povratak daće Bog kod drugova da se borimo u grupnoj fazi Lige Evrope i domaćem prvenstvu - bio je potpuno iskren Pavlović.

Strahinja Pavlović će ostati na pozajmici u Partizanu
Strahinja Pavlović će ostati na pozajmici u Partizanufoto: Starsport©

Partizan je uspeo da dobije traženo obeštećenje od 5,5 miliona evra, a uz to će zadržati mladog štopera do kraja sezone, što je od ogromnog značaja.

- Utakmica neće biti nimalo laka. Molde je ozbiljna ekipa koja će nas sigurno više pritisnuti nego što su to uradili u Beogradu.Moramo biti maksimalno skoncentrisani i igrati našu igru.Ako budemo pravi,onda je sve u našim rukama - poručio je Pavlović o predstojećoj utakmici sezone protiv Moldea.

Duel Molde - Partizan se igra u četvrtak od 19 časova po našem vremenu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.