VUČIĆ SE OSVRNUO NA TENK, ALI I BORNA KOLA: Skupile se ubice da slave Vukovar, a ovo sa tim nema veze!
Aleksandar Vučić, Foto: prentscreen

OTKRIO ŠTA JE REKAO VUKANOVIĆU

VUČIĆ SE OSVRNUO NA TENK, ALI I BORNA KOLA: Skupile se ubice da slave Vukovar, a ovo sa tim nema veze!

- Videli ste da CSKA ima tenk, Arsenal ima topove, taj tenk nije smetao UEFA, bili su dovoljno pametni da odu na sajt UEFA i vide šta se može - istakao je predsednik Srbije

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da je zvao Aleksu Vukanovića, fudbalera Crvene zvezde, uoči utakmice protiv Jang Bojsa.

Vukanović je dao gol vredan prolaza u Ligu šampiona, a Vučić se na to osvrnuo u poseti zgrade Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć Beograda.

- Što se tiče Alekse Vukanovića, sedeo sam sa predsednikom Zvezde i palo mi je na pamet da bi mogao da bude čovek odluke. Rekao sam "sine, daj gol", on je rekao "daću sve od sebe". Čestitam mu još jednom - rekao je Vučić.

Aleksa Vukanović
Aleksa Vukanović foto: Starsport©

- Vidim su se radovali Krajišnici, Hercegovci, želim im mnogo sreće u budućnosti. Svakome se desi da nekada pogodi nešto, tako je meni palo sada na pamet i obistinilo se. Naravno, Marin je najbolji, svetska klasa, ali sam osetio da bi Vukanović mogao da reši.

Bilo je reči i o sada već famoznom i kontroverznom tenku, koji je postavljen ispred severne tribine.

- Iznenađen sam gledao histeričnu kampanju, skupile se prvo ubice da slave Vukovar, a ovo sada nikakve veze sa Vukovarom nije imalo, niti tenk bez motora kom je cev zalivena ima veze sa Hrvatskom ili delom republike Srpske Krajine, na bilo koji način. Ne mogu da razumem zato kod Srba seirenja kada neko pokaže traktor, valjda treba da budemo srećni što su proterali 250.000 ljudi? O simbolima odlučuju navijači, ima mnogo drugih ideja koji nisu tenk, ali eto izabrali su tenk.

Tenk ispred Marakane
Tenk ispred Marakane foto: Starsport©

- Videli ste da CSKA ima tenk, Arsenal ima topove, taj tenk nije smetao UEFA, bili su dovoljno pametni da odu na sajt UEFA i vide šta se može. Vidite, ovo je simbol Borusije Dortmund, tenk sa oznakama koje podsećaju na prošla vremena, ispred Vestfalena. To ima samo kod nas, da sebi odmognemo, i protiv svog naroda da uradimo. Pa hajka je li kriv Vulin ili Stefanović.

- Nisam bio lenj da vidim kako izgleda to vozilo, od iverice i šper ploče, zamislite kretene i analitičare koji objašnjavaju da je oklopno vozilo otvoreno. Od TAM-ića su napravili čuveno oklopno vozilo od šper ploče. Ljudi, ako ne umete da se radujete nečijem uspehu, nemojte da gledate samo šta možete da uradite protiv svog naroda. I da poželim Partizanu sreću večeras. Momci, pobedite te Norvežane večeras, voleo bih da Partizan pobedi i da budemo kao Madrid i London. Važno je za naše ljude i klubove, to je to što se toga tiče.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.