LJUDI, ON JE NATČOVEK: Siniša Mihajlović seda na klupu Bolonje uprkos teškoj bolesti s kojom se bori!
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

FORZA MIHA!

LJUDI, ON JE NATČOVEK: Siniša Mihajlović seda na klupu Bolonje uprkos teškoj bolesti s kojom se bori!

Italijanska Gazeta ističe da je neverovatno, ali istinito

Objavljeno: 18:54h

Trener Bolonje Siniša Mihajlović oporavlja se od teške bolesti, akutne leukemije, a iako prema novim pravilima može da vodi tim iz bolnice, odlučio je da ustane i sedne na klupu svog tima protiv Verone u prvom kolu Serije A.

Kako prenosi italijanska Gazeta, Mihajlović je izašao iz bolnice i priključio se ekipi u hotelu u Veroni, pa će tako voditi tim na stadionu Bentegodi.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović foto: EPA/Stefano Lancia

Mihajlović je posle 40 dana u bolnici, gde prima terapiju protiv akutne leukemije, izašao, što je Italijanima "neverovatno, ali istinito". Neverovatan obrt, pišu oni, pokazuje još jednom posvećenost legende srpskog fudbala.

Obećao je svojim fudbalerima da će ih voditi na prvom meču u sezoni i tako će i biti. Siniša će tako posle nedelja provedenih na odeljenju onkologije u sobi u skoro totalnoj izolaciji konačno izaći.

Podsetimo, on je dobio dozvolu od Serije A da telefonski vodi svoj tim, tačnije da komunicira sa pomoćnikom putem linije, ali će to pravo sačuvati za neke naredne mečeve, dok sada želi da njegovi igrači ipak osete njegovo prisustvo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.