TUMBAKOVIĆ ZAPOČINJE MISIJU: Veliku stvar za reprezentaciju napravio je Siniša Mihajlović!
Foto: Starsport©

PRED OBJAVLJIVANJE SPISKA

TUMBAKOVIĆ ZAPOČINJE MISIJU: Veliku stvar za reprezentaciju napravio je Siniša Mihajlović!

- On je prvi postavio neke selektivne temelje i jedan dobar deo igrača je on selektirao i postavio na pravo mesto - rekao je selektor Srbije

Objavljeno:

U petak 23. avgusta, od 12 časova u hotelu “Hilton” u Beogradu selektor A tima fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković na konferenciji za medije objaviće spisak igrača na koje računa u predstojeće dve utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Portugala 7. septembara na stadionu “Rajko Mitić" i tri dana kasnije protiv Luksemburga u gostima.

Tumbaković ispred sebe ima veliki izazov da vrati kult reprezentacije i pokuša da sa Srbijom izobori plasman na Evropsko prvensto.

Selektor Srbije je u razgovoru za Telegraf govorio o mnogim temama, a osvrnuo se na svoje prethodnike.

- Poštujem i cenim sve kolege. Nećemo se zadržati na Krstajiću i Muslinu. Dobar deo i platformu za sve što se danas dešava, ne govorim mnogo ranije, već poslednjih nekoliko godina... Veliku stvar za FSS i reprezentaciju je napravio Siniša Mihajlović.

Moram da priznam, u početku kad je počeo da pravi selekciju i kad je tu bila velika grupa igrača koju je pozivao, te neke njegove odluke nisam prihvatao u svojoj glavi. Mislio sam da nije dobro. Kako je vreme odmicalo, ideja mi se dopadala više, neke stvari sam ispoštovao i sam, i kapa dole za jednog mladog kolegu. On je prvi postavio neke selektivne temelje i jedan dobar deo igrača je on selektirao i postavio na pravo mesto - rekao je Tumbaković, koji je istakao da nema dilemu kada je reč o sutrašnjem spisku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.