ZVEZDA POKLANJA KARTE ZA JANG BOJS: Delije, ovo trebate da uradite ako želite na utakmicu!
Koreografija Delija, Foto: Starsport

akcija

ZVEZDA POKLANJA KARTE ZA JANG BOJS: Delije, ovo trebate da uradite ako želite na utakmicu!

Veliko interesovanje vlada za utakmicu protiv Jang bojsa, a uz mogućnost da dobijete kartu, imaćete mogućnost i da nekome spasite život

Objavljeno:

Navijači koji ovog vikenda budu došli na stadion „Rajko Mitić“ i učestovovali u tradicionalnoj akciji „Crveno-bela krv“, biće nagrađeni ulaznicama za utakmicu protiv Jang bojsa.

Svi koji žele imaće priliku da u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ u subotu i nedelju, 24. i 25. avgusta, u periodu od 10 do 18 časova daju krv.

Crvena zvezda rešila je da nagradi i zahvali se onima koji pokažu humanost i učestvuju u 17. po redu akciji „Crveno-bela krv“. S obzirom na to da se akcija održava uoči revanš meča kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda – Jang bojs, klub je odlučio da svim davaocima krvi pokloni ulaznicu za tu utakmicu.

Tim Zvezde u Bernu
Tim Zvezde u Bernu foto: FK Crvena zvezda

Krv mogu dati sve osobe od 18 do 65 godina, uz uslov da su zdrave, da su prethodne noći spavale uobičajeno, da su obedovale, da su unele određenu količinu tečnosti, kao i da nisu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Neophodno je da interval između davanja krvi bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri meseca za osobe ženskog pola.

Zvezdaši su se uvek pokazivali kao humani (u prethodnoj akciji 903 davaoca), a verujemo da će i ovaj put akcija „Crveno-bela krv“ u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi imati veliki odziv od strane navijača.

Veliko interesovanje vlada za utakmicu protiv Jang bojsa, a uz mogućnost da dobijete kartu, imaćete mogućnost i da nekome spasite život.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.