BOMBA NAD BOMBAMA U HUMSKOJ: Partizan odmah odgovorio Zvezdi, kapiten reprezentacije pojačao crno-bele!
Pešić i Natho, Foto: AP

CRNO-BELI SE OZBILJNO POJAČALI

BOMBA NAD BOMBAMA U HUMSKOJ: Partizan odmah odgovorio Zvezdi, kapiten reprezentacije pojačao crno-bele!

Strašna vest stiže nam sa crno-bele strane Topčiderskog brda

Objavljeno: 13:43h

Bomba nad bombama eksplodirala je u Humskoj. Samo dan pošto je Crvena zvezda dovela Matea Garsiju, Partizan je odgovorio istom merom - fascinantnim pojačanjem.

U redove osvajača Kupa Srbije došao je bivši fudbaler CSKA iz Moskve, proslavljeni reprezentativac i kapiten Izraela Bibras Natho, piše Telegraf.

Njegova godišnja plata iznosiće 600.000 evra po sezoni, 1.800.000 za tri godine, što će ga svrstati u red najplaćenijih igrača u Partizanu.

Radi se o fudbaleru sredine terena, vezisti koji podjednako dobro izvršava zadatke i u odbrani i u napadu, sa velikim radijusom kretanja. Bolje se služi desnom nogom, mada u velikoj meri koristi i levu.

Pregovori su trajali dugo, kao sa Takumom Asanom, a na kraju se upornost isplatila. Natho je popustio, iako je na stolu imao dve finansijski daleko jače ponude od Sivaspora i Gazijantepa, koje su donosile zaradu od milion evra godišnje. Ipak, kako se radi o fudbaleru koji je igrao u velikim klubovima i zaradio je ogroman novac, ta stavka nije bila presudna.

On će verovatno potpisati ugovor na tri sezone, a zvanična potvrda iz kluba i dalje se očekuje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.