HRVATI POSLE POBEDE SRPSKOG ŠAMPIONA: Kakva bi to grupa bila - Zvezda, Dinamo, Liverpul i Real Madrid!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

predviđaju

HRVATI POSLE POBEDE SRPSKOG ŠAMPIONA: Kakva bi to grupa bila - Zvezda, Dinamo, Liverpul i Real Madrid!

Ako se desi da oba kluba prođu u Ligu šampiona, onda je teoretski moguće da se nađu u grupi. Z

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom nad Kopenhagenom došli su nadomak grupne faze Lige šampiona. Poslednja prepreka crveno-belima je švajcarski Jang Bojs, a ukoliko se plasira u najelitnije takmičenje Zvezda bi mogla da se nađe u grupi sa Dinamom iz Zagreba, koji je takođe blizu plasmana u Ligu šampiona.

Dinamo je pobedio Ferencvaroš na gostovanju sa 4:0, i ukupnim rezultatom 5:1 prošao dalje. U poslednjoj rundi igraju sa norveškim Rozenbergom za plasman u najjače takmičenje Evrope.

Ako se desi da oba kluba prođu u Ligu šampiona, onda je teoretski moguće da se nađu u grupi. Zagrepčani će shodno koeficijentu biti u trećem šeširu, a Zvezda u četvrtom na žrebu koji će biti obavljen posle kvalifikacija.

Ako bismo pogledali šešire za najelitnije takmičenje, mogli bismo da dobijem jednu od najzanimljivijih i najbombastičnijih grupa za sve ljubitelje fudbala sa naših prostora - Liverpul, Real Madrid, Dinamo Zagreb, Crvena zvezda.

Iz prvog šešira ekipa Vladana Milojevića može ponovo da se sastane sa Liverpulom koji je prošle sezone pobeđen u Beogradu sa 2:0, iz drugog 13. puta šampion Evrope Real Madrid, dok bi iz trećeg šešira pored Dinamo Zagreba, mogli da budu milanski Inter i Salcburg, koji je dobro poznat crveno-belima, na prošlogodišnjem putu ka Ligi šampiona, austrijski prvak je bio poslednja prepreka u kvalifikacijama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.