ZVEZDA OŠTEĆENA ZA ČIST PENAL VEĆ U 1. MINUTU: Kapiten Kopenhagena nagazio Ivanića, a sudija nemo gledao!
Očigledno je Zeka nagazio Mirka Ivanića, Foto: Printscreen/Youtube/Luka Teofilović

Nova greška arbitara

ZVEZDA OŠTEĆENA ZA ČIST PENAL VEĆ U 1. MINUTU: Kapiten Kopenhagena nagazio Ivanića, a sudija nemo gledao!

Kontroverzna odluka litvanskog arbitra da ne svira najstrožu kaznu u ovoj situaciji

Objavljeno:
  • 94

Da li je Crvena zvezda oštećena za jedanaesterac već u prvom minutu revanša protiv Kopenhagena?!

Kapiten Danaca Zeka je u kaznenom prostoru zgazio po nozi Mirka Ivanića, međutim, sudija Mažejka iz Litvanije je odmahnuo glavom.

Ponovo će crveno-beli imati štošta da kažu na račun deljenja pravde, iako posle prvog meča to nisu želeli toliko da pominju posle sumnjivih odluka Portugalca Martinsa u Beogradu.

Podsećamo da je u prvom meču Kopenhagen dobio sumnjivi penal, dok na drugoj strani nije dosuđena najstroža kazna posle rušenja Bena u kaznenom prostoru Kopenhagena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media