JAVILA SE I BANDA IZ ISTOČNE EVROPE: Žena fudbalera Arsenala zbog jezivih pretnji napustila London!
Mesut Ozil i Sead Kolašinac, Foto: AP/Alberto Saiz

UŽAS SE NASTAVLJA

JAVILA SE I BANDA IZ ISTOČNE EVROPE: Žena fudbalera Arsenala zbog jezivih pretnji napustila London!

Oni iz bezbednosnih razloga nisu putovali sa ekipom na gostovanje Njukaslu

Objavljeno: 18:31h

Posle snimka incidenta na kome nepoznati počinioci napadaju fudbalere Arsenala Mesuta Ozila i Seada Kolašinca, stigle su nove vesti o tom slučaju.

Prema navodima, oni iz bezbednosnih razloga nisu putovali sa ekipom na gostovanje Njukaslu, a dobili su i 24-časovnu policijsku zaštitu. Posle napada, igračima je prećeno.

- Uzećemo ti sve, a ne samo sat - navodno je poručeno Kolašincu čija je supruga napustila London i otišla u Nemačku, uz reči da se ni za živu glavu neće vratiti u London.

Posle velike drame i čuvenog snimka dva bandita su uhapšena u okolini kuće u kojoj živi Asmir Kolašinac. Sada se umešala još jedna banda, iz Istočne Evrope. koja takođe želi svoj plen.

- Kolašinac ima mnogo prijatelja u Severnom Londonu, igrači su popularni, a napad u sred dana je bio takav da su mnogi preneraženi, shvataju da su razbojnici spremni na sve. Situacija je ozbiljna, policija ne može da garantuje zaštitu, ako Kolašinac i Ozil ne putuju, pa su ostali u Londonu i to pod 24-časovnom zaštitom policajaca - izjavio je portparol Arsenala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.